Hamza_aras Bu hastanede sünnet yaptıran varmı fiyat sordum 600 TL dedi tahlil dahil mi dedim yok dedi tahlil yapıyorlar mı ücretleri nedir lokal yapılıyormus
AND-20 Hamza_aras biz istanbulda duruyoruz bize de lokal olarak olduk 2 aylık bebeğim ama tahlil istemediler bizden 700tl ye yaptırdık bu arada uygun bence ben çok araştırdım 1000 liradan aşağı yok yani 2.500 bile yapan var doktoruna baktım ben nerelerde görev yapmış nerde okuş falan diye
Sevda6767 Hamza_aras merhaba bilgim yok ama biz de Mardin’deyiz. Orda hangi doktor sünnet yapiyo genel cerrah mı?
Sevda6767 Hamza_aras Mardin parkta çocuk cerrahi olduğunu bilmiyordum o yüzden sordum teşekkür ederim. Biz de bayramdan sonra düşünüyoruz ama henüz araştırma yapmadik
AND-20 Hamza_aras bizim de bi ara yüksekti troidimiz yine de istemedi 1 hafta önce yüksek çıkmıştı bi de 2 ila 7 yaş arasında uzmanlar önermiyor bu arada haberiniz olsun geçen cuma yaptırdık bu arada
Hamza_aras Sevda6767 az önce aradım sordum sünnet için anesteziyi ve fiyatı sordum genelde çocuk cerrahi olur burda hangi Dr girer bilmiyorum
Ozlem_efe 2 sene önce Cihanpol de ihsan bey var o sünnet etti oğlumu, çabuk iyileşti oğlum. iyi bı doktor du hatta eşimde girdi içeri oğlumun yanına
Hamza_aras AND-20 Evet haberimiz var 2 ile 6 yaş arası önerilmiyor teşekkür ederim bayramdan önce yaptırmayı düşünüyoruz bayrama kadar iyileşsin bayramdan sonra esimin yıllık izni çıkacak memlekete gidecek