2prensannesi_1 Aysenurl canım bu sefer o zaman kesin alırlar diye düşünüyorum. Pttden canım e devlet şifresi alıp e devlet uygulamasından başvuru yapmanız gerek
Dzeyy Tahaninanne Doğum parası hesabın kayıtlysa direk hesabına yatıyo süt parasını evet pttden alman lazm aradıgında söylüyolar direk bilgilerini verince
Elifadakrt 1melek2020 bende başvuru yaptım tabi ki çıkmadı arayıp neden verilmediğini sorduğumda 50.000 üstü arabanız var dediler :) ev kira maas ortada çocuk var ama bunca yıldır arttırarak hala borcunu ödediğimiz arabamiz olduğu için çıkmıyor 😂
1melek2020 Elifadakrt Bizede araba var Kendi adıma yaptım benim üstümde bişey yok gene olmuyor gene vaz geçtim artık ablam elektrik faturası için bile yardım alıyor bize bişey yok ama onun ev kira arabada yok zor durumda kalıyor hep o parayı yatırdılar ablama
MinnakAsel 2prensannesi_1 1 fazdan yaralandim kızım şartlı sağlık yardımı alıyor vakıftan başvuru yapamıyorum çünkü 1 fazdan yaralandigim için kapsam dışı yazıyor acaba bende tekrardan alabilirmiyim bilginiz varmı
2prensannesi_1 MinnakAsel canım dediğim gibi öncelik zaten sosyal destek alanlar sizde alıyormuşsunuz kesin alacaksın merak etme