Girisimci Dün açtığım topic üstüne bugün bu topici açmam biraz garip denk geldi😂 sabah bir kalktım bu manzarayla karşılaştım. 1 yaşında oğlum ve vaziyet bu. Şimdi tahminleri alalım ne zaman karşılaşırız ilk dişle sizce? https://imgyukle.com/i/OigQQI
Mrvb99 Girisimci dişlerini kaşımasına yardım edin havuç vs çıkar bence 1-2 haftaya ön 2 diş patlayabilir
Prensesannesi21 Girisimci 7 aylik kizim yedu beni bizimki ne zaman cikar alah bilir. Sizinkide cikar bu aralar insallah
Prensesannesi21 Girisimci ay ne güzel siz tecrübelisiniz az çok benum kizim sürekli kulagini kasıyor ve çekiyor disten mi? Yoksa kulak ağrısı flan mi? Sacini da çekiyor sürekli aglama krizi gecw de uyanip krize giriyo memede de krize giriyor 😂
Girisimci Prensesannesi21 bakın bınu aylarca yaşadık çok uzundu. Doktoru dedi ki kulağı ağrıyan bebek uyumaz. E dedim tamam kulak değil. Her huysuzluğunu dişe vurdum derken ancak 1 yaş 3 günlükken ilk kez göründü. Bence sabırdan başka çare yok🤕😂
Prensesannesi21 Girisimci Bizimki gündüz hic uyumuyo uyusa da cok az ve krize giriyo gece uyuyor ama krizleri de tutuyo🙄
Girisimci Prensesannesi21 bana çekmiş benim bebe 18 aylıkken çıkarmışım ilk dişimi. İyi ki benimle yarışmadı pes etti
Prensesannesi21 Girisimci ağrı kesici hiç kullanmadim 7 ayliik bebegim 2 defa flan vermisimdir ates için. Annemde diyo ver her gece ama ben ilac vermek istemiyorum🙄😒