Ssumru Annelerim 7 ay 1 günlüğüz bu ay kaç öğün ve neler veriyorsunuz kuzucuklarınıza yardımcı olursanız sevinirim ❤️
Yelda35 Ssumru ben sabah öğlen akşam veriyorum sabahları yumurtalı tarifler yumurta labne bebe bisküvisi gibi, öğlen meyve rendesi ceviz(ceviz doktorunuz önermeli), akşam çorba, sebzeli pankek, sebzeli bulgur ve yoğurt tercihi yapıyorum
VERA19 Ssumru Tarif dünyası köşemize de bakmanızı öneririm🙂 Sizler de tariflerinizi yayınlamamızı isterseniz; tarifinizin görseli, malzemeler ve yapılışıyla beraber beslenme@mutluanneleriz.com adresine mail atabilirsiniz. 🥰
Ssumru Yelda35 sebzeli bulgur çorba çeşidi mi canım ? Sebzeli bulguru ve sebzeli pankek tArifi alabilirim 😀
Yelda35 Ssumru sebzeli bulgur; soğanı rendenin en ince yeri ile rendeliyorum azıcık zeytinyağ ile kavuruyorum havuç, kereviz yine en ince yeri ile rendeliyorum soğanın içine atıp kavuruyorum bulguru yıkayın içine atıp kavurmaya devam sonra kemik suyu bir küp ve su iyicene pişene kadar su devam ediyorum bizim pilavdan daha pişmiş oluyor sulu oluyor 🙏🏻 Sebzeli pankek; istediğiniz sebzeleri bir küp kemik suyu ile ve normal suyla iyice yumuşayana kadar pişiriyorum sonra çatalla ezip soğuyunca yumurta sarısı un sebze suyu azıcık karbonat zeytinyağ ekleyip tavada ters düz yapıyorum tavayı yağlayın ☺️ Bukadar
E_srgt Ssumru tabiki canım 1 yumurta sarısı 2 ymek kaşığı yogurt 2 yemek kaşığı tan buğday unu 2 tane orta boy muz çay kaşığını ucuyla azıcıo karbonat çok ince yapmıyom kuzm
Yelda35 Eddaliko çok minik minik ağzına veriyorım elinle yemek istiyor korkuyorum yumuşak oluyor zaten
Ssumru Kkkuzum zorlamayın, sonrasınd besin reddi olabilir.. kaşığı eline verin kendisi yer belki benim kızda bazen benden yemek istemiyor kendisi kaşığı tutup ağzına götürmek istiyor öylelikle sevebilir bebeğiniz
Yelda35 Eddaliko deneyin eline vermeyin bende korkuyorum verirsem kontrol ediyorum. Minik minik damağına veya yanağına doğru koyuyorum şifa olsun