YavruKurdum Başım çatlıyor. Sanki bütün kemiklerim kırık. Arada üşüme geliyor. Koku tat alabiliyorum, ateşim de yok. Üşüttüm mü covid mi anlayamadım.
homosapiens YavruKurdum benim siddetli bas agrim vardi kas eklem agrisi ve usume geliyordu sonra ates basiyordu
homosapiens YavruKurdum covid olsaniz bile tat koku hemen gitmeyebiliyor benim 1 hafta sonra gitmisti kiminin hic gitmiyor supheniz varsa test yaptirin
Shahla95 YavruKurdum ola bilir. Bende koviddim atesim yokdu ama tat koku 3-4 gun sonra gitti. Basim catliyodu gozumun icine kadar agriyordu birde oksurik balgam vardi
Adamelis12 YavruKurdum test yaptırın mutlaka 5 gün içinde kimlerle temas ettiğinizi (market dahil) aklınızda bulundurun soracaklar çünkü. Üşüme ateş belirtisi zaten. Bebeğinizi emzirmeye devam edin test sonucu çıkana kadar mümkünse maskeyle emzirin ilgilenmeniz gerektiğinde maske kullanın çok geçmiş olsun 🙏
Belmir YavruKurdum hemen C vitamini ve çörek otu kapsülü takviyesi alın ve bol bol kemik suyu çorba yapın bende emzirirken geçirdim hafif atlattım çok geçmiş olsun.
Balbocegimm YavruKurdum kaç aylık olursa olsun emzirmeyi bırakmayın. Maske ile emzirin. Biz bebeğim 25 günlükken geçirdik bebeğim de oldu. Anne sütünün koruyuculuğu var yurt dışı çalışmalarda covid geçiren annelerin sütünden antikor bulunup yetişkinlere bile anne sütü verilmiş. İnşallah değilsinizdir öyleyse de en hafif şekilde atlatırsınız umarım 🙏
rabiaaaaaaaaaaaa YavruKurdum oğlunuzu emzirin lütfen. Doktorlar bana covid olduğumda ilaç kullanmam gerektiğini söyledi ve ben emziriyorum dediğim halde içirdiler. O kadar ağır da atlatmamıştım sonra bir tane daha doktor aradı ve çok kızdı ilaç içmem gerekiyor diyen doktorlara. Yavrum neler çekti
Elmalikurabiye13 YavruKurdum bnce hmn gidin yaptirin bende de tat koku kaybi olmadi ama pozitifim.suan 5 gunum
Woody YavruKurdum emzirirken maske kullanın. Mümkünse çift. Bir de gidip test yaptırın İnşallah değildir Geçmiş olsun
NaimeYilmaz YavruKurdum Geçen ay biz de öyle olduk 1-2 ay hasta gezdik ailecek. Eşim test vermişti negatifti. Korona dışında da hastalıklar var, korkutmayın kendinizi. Geçmiş olsun🤍
YavruKurdum NaimeYilmaz Evet hava mı çarptı acaba diye de düşündük ama yine de riske atamam işte teşekkür ederim 😍
bayankitapkurdu YavruKurdum yaklaşık 10 gün sadece burnum aktı ve öksürdüm. 10 günün sonunda tat ve koku da gidince test yaptırdık pozitif çıktı. Ne baş ağrısı ve eklem hiçbirşey yoktu
Eesay YavruKurdum etrafımda sürekli evde olan çok kişi böyle. Hava değişimi oldu birden, bir sıcak bir soğuk ondandır bence. Aklına takılırsa test yaparsın 😻🌸🌸
Mom7262 YavruKurdum canım geçen gün de bende öyle olmuştu iftardan sonra bir ağrı kesici içtim geçti havalardan sanırım birde orucluysan daha bir zor oluyor ama yinede izole et kendini ne olur ne olmaz 😘