Merve nilcvsdanic ben 7 aylıkken vermiştim annemin yaptığı tarhanayı. İyi ki vermişim şuan 21 aylık olmak üzere ve en sevdiği çorba tarhanadır 🥰
Mimarhanim nilcvsdanic bebekler için genelde bebek tarhanası satılıyor ondan verebilirsin. Ama sizin tarhananiz da çok baharatlı acılı degilse verebilirsin. Ben Kahramanmaraşlıyım bizim tarhanamiz yoğurt yarma ve kekikle yapılır sadece. Ben veriyorum kızıma. Yazında sebzeli olan tarhanadan evde kendim yapmayı düşünüyorum 🙂
nilcvsdanic Merve ben şimdiden vermek istiyorum ama içinde olan baharatlar bebege zarar verir diye endişeleniyorum açıkçası
CanMat Ben de vermek istiyorum ama içinde tuz ve az da olsa baharat var , çok emin olamadım açıkçası . Zararı olur mu acaba ?
Feyzosunannesi nilcvsdanic verebilirsin canim ben ekgidaya baslayinca tarhana vermeyede baslamistim cok faydali sende verebilirsin
Aryemus_3 nilcvsdanic Ben oğluma veriyorum kendi yaptığım tarhanayı 6,5 aylıkken vermeye başladım 13 aylık şimdi
Feyzosunannesi nilcvsdanic olmaz canim aksine faydasi olur icinde cok yararli seyler var benim etrafimda herkes veriyo bence sende verebilirsin tok tutar hem