Anneyeni Kizlar 1 yas bebeleriniz mama icmeye devam ediyor mu? Bizim doktorumuz artık bıraksin dedide sasirdim
Ikrazumra19 Anneyeni devem ediyor ilk kizim 19 au icti 2. Kizim 1 yasinda hala veriyorum 2 yasina da kadar devam edicem
Anneyeni Kulahci gunde kac kere kac cc veriyorsunuz acaba? Doktor bana 3 ogun yemek yiyorsa ara ogun yapiyorsa vermene gerek yok dedide siz doktor tavsiyesi ile mi devam ediyorsunuz
Anneyeni Ikrazumra19 gunde kac kere kac cc veriyorsunuz acaba? Doktor bana 3 ogun yemek yiyorsa ara ogun yapiyorsa vermene gerek yok dedide siz doktor tavsiyesi ile mi devam ediyorsunuz
Kulahci Anneyeni doktora en son 9 aylıkken gittim bir daha gitmedim birşey demedi. Ama inek sütü iyi değilmiş 2 yaştan önce verilmemeliymiş. Günde 2 yada 3 kere. Öğlen uyksuunda gece uykusunda birde 1 kere sabaha karşı 5 gibi içiyor
Ikrazumra19 Anneyeni tabi doktor tavsiyesi ile biz her uykuda iciyoruz 200 ml yani gunde 4 defa falan iciyor
Cgdmltr93 Ikrazumra19 1 yasında bebek için 4 defa 200 CC çok fazla. 3 ana öğün 2 ara öğün yapmalı. Siz sürekli mama vermişsiniz