Fadimeemre https://resimyukle.io/r/tbUvcg5lzM Bebegimin yuzu bu sekilde kizardi daha onceden oldu doktor opturme dedi uzun bi sure opulmuyoda ama cok kizardi 2 gundur. Zeytin yagi ve vazalin surdum ama gecmedi. Esim birazdan ecz gitcek ne alidrabilirim mustela veya bepanten demistim ama varmi baska bildiginiz icerigi temiz olan krem
ArasSeda Fadimeemre sanırsam artık ellerini falan emmeye başladığı dönemde elini ağzına götürürken yüzüne sürdürüp tahriş ediyorlar benim oğlumda öyle olmuştu ben büchen bebek sütünden aldım faydasını görmüştüm
Fadimeemre ArasSeda doktor surebilirseniz deyince sormustum sade olanlar sorun olmaz demisti. Nasil bi suttu o krem tarzi gibi biseymi
ArasSeda Fadimeemre nemlendiriciden daha cıvık kıvamı ben faydasını gördüm deneyebilirsiniz küçük boyları da çok uygun fiyat e bebekte
Mirosunannesi Fadimeemre mustela hydra bebe face krem cnm nemlendirici yani bizde işe yaradı dr danışın yinede alerjik bişey olablr
Fadimeemre Ozlemtgrlll bize doktor bioderma dedi ama eczanelerde genelde yok almadik kaldi o yuzden sizin dediginiz kremide soylerim doktora
Fadimeemre Mirosunannesi esim eczaciya fotografi gostermis locoderm diye bi krem vermis onu kullandim gecer insallah
Fadimeemre ArasSeda tesekkur ederim canm almis artik esim bi krem oda ise yaradi hemen gecti kizariklik