Cheddar kaansmom peynirli omlet, zeytin, domates, salatalık, kaşar peyniri verdim yanına porti suyu :)
Mom44454 kaansmom haşlanmış yumurta teneke peynir salatalık ekmek 🤷🏽♀️ Bizimki niyeyse hep aynı oluyor ya sabah kahvaltısında çeşit sevmiyoruz 😅😅😅🤦🏽♀️
VERA19 kaansmom Tarif dünyası köşemize de bakmanızı öneririm🙂 Sizler de tariflerinizi yayınlamamızı isterseniz; tarifinizin görseli, malzemeler ve yapılışıyla beraber beslenme@mutluanneleriz.com adresine mail atabilirsiniz. 🥰
Aryemus_3 kaansmom büsküvi labne avokado ceviz ve kara mürver özü karıştırıp yedirdim yanında 2 zeytin ve 1 dilim kaşar 13 aylık
Mom44454 Mom44454 ama oğlum yeseydi eğer pankek, krep, omlet, menemen, az yağda kavrulmuş patates üstüne yumurta,yumurtalı ekmek, kıymalı yumurta falan yapardım, kıymalı yumurta seviyor gerçi
Emine_1245 Bebde bugün bir yumurta küçük bir parça peynir ve muz ile bulut omlet yaptım. Işte zar zor peşinde dolaşıp yarım saatte yedi buna da şükür 😅🥴. 13 aylık bu arada
tosbikyanak-ela- Sucuklu yumurta yaptım şimdi peynir zeytin yanına da. Her gece bizimle kalkıp sahur yaptığı için yarım saat önce kalktı hanımefendi. 17 aylık olacak haftaya resmen bizimle kalkıp yemek yiyor her gece sonra da uyuması 5i buluyor tabi😀