Sevmmm Mervemerve1 oğlum 54 günlük, uykuya direnme var, bazen emerken ağlıyor gazı olmadigi halde , huysuz huzursuz oldu biraz daha şu aralar. Sanırım 8.hafta atağı 🤷🏻♀️
sarikedicigim07 Mervemerve1 Beeeen 🤷♀️Mesela ne yapıyor? Bu 2 3 gündür mama verirken ağlaması oluyor resmen inatla aç olmasına rağmen ağlıyor içmiyor belki doğru değil ama diretiyorum gezerek felan o şekilde iciriyorum 3 saat olmuştu mamasını vermeyeli oysaki 😑
Mervemerve1 beyazgelincik gaz damlası kullanıyoruz daha önce gaz problemimiz vardı onun nasıl bir şey olduğunu biliyorum şu anki halleri çok farklı😕
Mervemerve1 Sevmmm gündüz uykusu resmen uyumuyor deli gibi uykusu var ama uyumuyor insanlardan korkuyor ufacık dokunayım çığlığı basıyor ve 3 gündür böyle 😞 ne yapacağımı şaşırdım
Mirosunannesi Mervemerve1 14 gün sürüyormuş ya bizde ilk hafta 3 gün çok zor uyudu aşırı ağladı bende onla ağlıyordum ikinci haftada iki gün ağladı katılarak uykuya direnme vardı öğle uykuları kısa kısaydı falan ama benimki mi kuduruk anlamadım herkes çok etkisi olmaz diyo
Ilayda0098 Mervemerve1 2 ayına 3 günü var bebeğim normalde sakın ama dün kucaktan inmek istemedi durup dururken ağladı emerek uyumak istedi bi değişik haller 😄
Mervemerve1 Ilayda0098 sürekli emmek istiyor çığlık çığlığa uyanıyor gündüz uyumuyor kucak istiyor ama kimse de dokunmasın istiyor😂
Sevmmm Mervemerve1 bizde uykuya direnç gece ilk uykusunda oluyor daha çok 🤦♀️ uyuyana kadar epey vakit geçiyor, tam uyudu oh diyorum arkamı dönüyorum bir de bakıyorum kıpır kıpır sesler geliyor 🤐
Mervemerve1 Sevmmm biz gündüz direniyoruz sonra akşam bayılıyor ya 2 aylık bebe nasıl 12 saat uyanık kalabilir şok geçiriyorum
Sevmmm Mervemerve1 biz yine iyiyiz daha 1 aylık bile olmayan bebekler sadece birkaç saat uyuyormuş günde onlar daha şaşırtıcı