Eecc Kızlar zaten saçım ince telli öyle gür değildi son 3 haftadır falan bildiğiniz avuç avuç saçlarım dökülüyo dökülen saçlardan bi insana yeni saç yapılır şunu yaptım saç dökülmem durdu saçlarım çıktı diyeceğiniz ne oldu
Gulsenck Eecc 1 aydık benimde öyle eşim alnın iyice açılmış diyo her elimi saçıma götürdüğümde avuç avuç geliyor çok uzundu kestirdim düzelme yok bu gidişle kel kalcam 😔
Bal91 Eecc benimde öyle canım halalles şampuanını sipariş ettim daha gelmedi elime bakalım inşallah güzel sonuç alırım
Sevda6767 Eecc canim kan ilacı bende çok işe yaradı özellikle gyno Ferro sanık resmen saç dökülmemi kesti.
Dorukmustafa Eecc benim de aynı. Üstelik kan verdim eksik bir şey yok dedi doktor. Bepanthol evigen iğne yazdı ona başladım kırıp saçıma sürüyorum çok ağır kokuyor ama kullanacağım inşallah işe yarar
Eecc Gulsenck bende kestim bende de fayda vermedi ya saçımı topluyorum kedi kuyruğu gibi oluyo ya benimde ortam açılmaya başladı yanlardan etim gözüküyo napcaz bilmiyorum bakalım bişeyler deneyip sonuç alan anneler olursa yazarsa deneriz bizde
Eecc Sevda6767 benimde mi acaba kansızlıktan yoksa hormonlardan mı anlamadım ki tahlil yaptırayım en iyisi bende bi
Eecc Dorukmustafa ben bi tahlil yaptırayım duruma göre bende dediğinize de bi bakayım avuç avuç saç geliyo elime resmen şok oluyorum ya
Esmanur277 Ben doğum kontrol hapı kullandım yarım paket bende o yaptı hemen bıraktım zaten ama hala dökülüyor saçlarım 😭
Eecc Esmanur277 doğumdan sonra hormonlardan oluyomuş ama bi çözümü yok mu yani acaba onu merak ediyorum böyle böyle saçımız kalmaz ki