Karabiber57 Aringulay_murat hayır canım yapmıyor sadece 2.ay aşısı yapar tabi yine belli olmaz sen takipte kal bir arkadaşım 2.ay aşısı ateş yapmazsa diğer aşılarda kolay kolay ateşlenmez demişti
ogul 1 hafta önce yaptırdık ateş yapmadı sadece o gün biraz huzursuzluk yaşadı ama ciddi birşey değildi korkmayin😊
Reyhanbal Aringulay_murat bebekten bebeğe göre değişir tabi ama benim kızımda yapmamıştı muhtemelen yapmaz ateş
Karabiber57 Mom727272 zaten belli olmaz takipte kal dedim farkındaysanız çokta genelleme olmamış elbette her bebek bir değil ve ateş yapar ama en çok 2. Ay bcg aşısı ateş yapar diğer aşılarda pek ateş olmaz yine diyorum bebekten bebeğe değişir
antikoalababy Aringulay_murat hayır yapmıyor sadece ilk defa bebeğim fazla ağlamıştı sanırım biraz canlarını acıtıyor bu aşı . ☹️ Diğerlerinde hiç ağlamadı
aybkkara Aringulay_murat ben burada okuduğum çoğu postta yaptığını görmüştüm. Bizim de yapılacak bu hafta ama daha çağırmadılar. En çekindiğim aşı bu açıkçası benim çok ateş yapar diye. İnşallah kolay atlatırız.
yaramaz_bocegim Bu aşıda bebekler kaç gün yıkanmıyor bilen var mı bugün olavak oğlum benim de. Ona göre yıkayacağım da 😊
Eymenduygy yaramaz_bocegim verem aşısında 3 gün su değmemesi gerekiyor. Diğer aşılarda banyo yapmak engel değil yapılıyor bi şey olmuyor canım 😌
Feyzaness Ayda hiçbir şey olmamıştı ama 4. Ayda mahvoldu bebeğim hem ateş yaptı hemde aşırı huzursuz oldu ve tüm gün ağladı insallah sizde olmaz 😊
Eecc Ay bizimde 25 nde 4.ay aşısı var korktum şuan ya bende ateş yapmaz sanıyodum 2.ay aşısı ile aynı bi verem yok ya verem ateş yapıyo diğerleri yapmaz sanmıştım ya