Aybarskomm Kızlar eşim çok horluyor geceleri onun yüzünden uyuyamıyorum bu saat oldi hala uyku yok cildiricam artık burun bantlarından denedim yok onlarda çözüm olmadı gecenin bu saatinde oturdum ağlıyorum
leyya_mnks Aybarskomm bacım ne yapsan gitmez o horlama 😂😂yastığını felan yükselt baktın olmuyor başka odaya geç
DaisyMom Aybarskomm yan yatsin o zaman horlamiyorlar pek.Ya da yuzunu iyice yastiga gomsun🤭Valla ben esime askisi diyorum donuyor.Ya da beni duymazsa askisi diyip itikliyorum 😂 yoksa bebis horultusuna irkilir🤭
AyselGk Aybarskomm kesinlikle alerjisi var mı bakılmalı. Bahara toza vs karşı. Burun iyi temizlenip burundan uyurken nefes almalı 😔😔 çokzor ben de yaşıyorum. Sinir krizleri geçiriyorum baZen bebeğim uyumuyor eşim horluyor ben ne yapsam 😔
2kezanneoldu Aybarskomm benim eşimde horlar ben salonda Bebegimle uyuyorum o odada yatıyor yapcak birşey yok çocuk sesine uyanır die ayrı yatıyoruz napalmmm
aysunakin Aybarskomm valla benim eşim de aynı maalesef hiç bişey düzeltmez ancak ameliyatla küçük dili ve burunda et filan varsa onları aldırması gerek. Biz odayı ayırdık sırf bu yüzden onun da işine geldi Sürekli uyandırıyordum çünkü
Hohomoromu Aybarskomm düz yatiyorsa daha çok horlamasina sebep olur yan yatmasıni söyleyin kesilebilir horlamasi
Nehirr16 Çözümü ayrı yatmak böyle bir horlama yok neler denedim olmuyor en son care salonda yatırıyorum😂
Aybarskomm Nehirr16 gerçekten bizdede öyle böyle bi horlama yok ne tekme ne yan dönme hiç bisey ise yaramıyor en fazla 1 dk sonra yine başlıyor uykusuda bir agir
Cgnege44 Aybarskomm Arada tepikliyorum ben Dalama kadar kesilir sesi 🤣 bebekten dolayı ayrı yatıyoruz ohhh mis oluyo enguzel.tavsiye 🤭
Tuba Aybarskomm Doktora gidip muayene oldu mu hiç? Bazen burunda bir şey olabiliyor buna sebep olan. Babamda çok horluyor ve burunda et varmış alınması gerek.. doktor horlamanın sebebi o olduğunu söylüyor 🤷🏼♀️
0101adana Aybarskomm Valla canım geçmiyor sinir olacagina gitsin başka odada yatsın ben öyle yaptım zaten gubbicinde yorgunum halim kalmıyor bari gece rahat yatiyim