Melekbeyaz Kızlar Kumtel elektrikli ocak kulllanan var mı memnunmusnz ya da kumtelin normal ocağını kullanıp elektrikli ye çevirme şansımız var mı normal ocağı kaldırıp yerine elektrikli alsam oluyor mu acaba sadece orta kismi değiştirmek var mı bilgisi olan
Melekbeyaz Cevriyerdogan 4 gözü de elektirikli mi peki ilk alırken öyle mi aldnz sonra dan mi cebirdimz elektiriiye
Nursel67 @Melekbeyaz ben kumtel Ocak kullanıyorum ama onu sadece tüplüye çevirebiliyorsunuz diye biliyorum
Melekbeyaz Nursel67 zaten komple ocağı çıkarmak lazım değiştirmek için doğalgazda kullandigim Ocak kısmı çıkarıp elektirikli almayı düşündüm
Cevriyerdogan Melekbeyaz Yok çevriliydi ama biz sonra tupe gecirdik doğalgaz yapilinca tekrar orjinaline donderdik cok basit bisey zaten
okuyananne222 Kumtelin normal fırını bile berbat iken elektrijkisinin iyi oldugunu düşünemem. 300 400 fazla verin daha iyi bir Marka alın
Melekbeyaz okuyananne222 daha iyi marka alırım ama ankastre set kumtelin ortası farklı marka olur mu acaba uyumlu olur mu onu bilmiyorum 😕