Atlasmomyyy Iyi geceler kızlar takipli olduğumuz dr dan memnun değilim merkezde en iyisi bu diyebileceğiniz bi dr varmi cocuk doktoru?
Meeerveunal Atlasmomyyy istanbuldayım ama yakın arkadaşımın ablası antalya da çocuk doktoru başım ne zaman sıkışsa sorarım ona her şeyini iyi bir doktordur hicran altın antalya eğitim araştırma da kendisi uzman çocuk doktoru
Poncikellaa Atlasmomyyy henüz 11 günlük bebeğim memorialda mehmet güneş e gidiyoruz whatsaptan sorularımı yazıyorum foto atıyorum bazen o şeklde cvp verip geri dönüş yapıyor sağolsun iletişim kurmamız çok kolay oluyor saçma gelcek şeyleri bile sorduğmz oluyor acemlikten kendisi mümkün olduğnca kısa sürede dönüş yapıyor memnunuz şuan için🤗
mucizebaby Eob merhaba benim de doktorum Tuğçe hanım bebeğim yeni doğdu 2 kez gittim fakat numarasını kaybettim kontrol gününe de daha çok var rica etsem nosunu verebilir misiniz bana
Eob mucizebaby özelden atmaya çalışacağım şimdi size, eğer beceremezsem burdan tekrar yazın olur mu? Daha önce hiç özel kullanmadım da
Eob mucizebaby rica ederim Allah sizden de razı olsun. Bebeğiniz anneli babalı, sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🌼