Gamzeliyanak Slm guzel anneler😘 kizima 1 aylik konsepti yapmak istiyorum elimde hazir konsept fotolari var fakat kizimin fotografini nasıl yapistiricagimi bilmiyorum bildiginz bir program var mi acaba yardımcı olursaniz sevinirim simdiden teşekkürler 😍💕
Derya28 Gamzeliyanak ben de kendim yapıyorum 3 aylık olduk bu ay deniz kumsal konsepti yapıcaz ablamla
RavvZzaa Gamzeliyanak Bende kendim yapıyorum canım ilk ay ayakkabılarıyla 1 sayısını yapmıştım fikir olur belki 😊
Zeynepadenmom Gamzeliyanak kendin yap bence programlar cok sahte duruyor 😊 ben her ay kendim yapiyorum aylik konseptlerimin disinda daha farkli seyler de yapiyorum instagramin; @ooopapatyaagg / @zeynepadenozdemir bakabilirsin fikir olsun 😊
Gamzeliyanak Derya28 yardim edenim yok ki canm ugrasayim bende bi esim var oda isten geluyo iki salliyo beşiği kendi uyuyakaliyo😀😀
Gamzeliyanak [bilinmeyen] hazir konsept fotolari var elimde sadece kizimin fotolarini cektim yapistirayim dedim pek vaktim olmuyo ki ugrasayim yalniz bakiyorum her is bana bakiyo bide isim cok anlicagin😊
Gamzeliyanak [bilinmeyen] picsarta baktim ama bulamadim canm hazir konseptler var sadece kizimin fotolarini alip yapistirayim diyorum