zeyzey14 İyi geceleer hanımlar bir şey soracaktım 5 ay 22 aylık bi oğlum var gece hiç verimli uyumuyor saat başı bağırarak uyanıyor yaşayan var mı ne önerirsiniz 🥺 1 haftadır böyle emzirirken kucağımda uyuyor bırakınca hemen uyanıyor 🥺
Mom070 zeyzey14 Tam sebebi nedir bilmiyorum ama uyku düzeni oluşana kadar problemler olabiliyor. Buna dişte eklenebilir çıkmasa bile belirtileri yani hazırlık aşaması da sorunlu geçebilir. Yada atak zamanı dönemsel sorunlar da olabilir. Gece uykusunu bölmemeniz gerekiyor kalktığı zaman uykusunu dağıtacak şeyler yapmamalısınız.
Tubaadmrayk zeyzey14 Doymadigi için uyanıyor olabilir veya atak dönemidir böyle yaparak huy ediniyorlar benim oğlumda aynıydı 10 aylık şuan ek gıda verdiğim.icin biraz düzeldi
Minikmucizeege Aynı sorunu bende doğduğundan beri yaşıyorum 8 aylık şuan saat başı uyanıyor dakik dakkasını geçirmiyor kucağıma alıyorum emmeden uyuya kalıyor ☹️ Sabahta sersem sersem geziyorum ☹️ Fikri olan varsa yardımcı olsun bende bekliyorum burda
Seyhan06 zeyzey14 ayyy bizde uyumuyoruz bir saatte bir uyanıyor şuan tek gözüm kapalı cevap yazıyorum 🥱