Gizemkapl Bebeğim 4 aylık meme reddi yaşıyorum 12 gündür sağ sag göğüslerim mahvoldu mecbur mma alıcaz Hangi mamayı önerirsiniz?
DPK12-_ Gizemkapl Holle tavsiye ediyorum şiddetle organik bir mama her şekilde bebeğe çok yararı var biraz pahalı ama gerçekten hak ediyor . Ben doğdu doğalı onu kullandım ek gıdyaa geçince similac kullanmaya başladım holleye en yakın o olduğu için ondanda memnunum
Zumra_ Gizemkapl hipp kullanıyordum doyurmamaya ve maddi olarak fazla gelmeye başladı e bebekte satılan similac var Dr da sordum protein bakımından zengin kullanabilisin dedi hiç gaz veya başka bişey yapmadı
Minikkizimm 36DorukEgemm36 merhaba aptamil mama nasil acaba. Ben hep sma kullaniyordum. Bu sefer aptamil.deneyeyim dedim kilo alimı biraz az gidiyo. Aptamili yaptigimda tortulu sanki beyaz beyaz taneli kaliyo ve calkaladigimda köpüruyor. Ama sma da kopurme olmuyor ve yaptigimda pürüzsüz süt gbi oluyor biberonda hic tortu kalmiyor. Aptamil bu sekildemi oluyor yoksa benim aldigim mamada mi bi sorun vardı baktm tarihi falan gecikte degildi. Icim.rahat etmedi tekrar sma alıp dewam ettim.bi kutu mama duruyo öyle
bynkutan Bebeğe göre değişiyor ama benim tecrübem hip organik combiotik kullandim ve similac kullanıyorum halen ikisinden de memnun kaldım gaz kabızlık yapmadı sadece hip biraz çabuk aciktiriyor maximum üç saat tok tutar
Aliye07 Gizemkapl Aptamil hiç kullanmadım, ilk ay göğsümü tutamamıştı o yüzden hipp denemiştim fakat kabız yapmıştı sonra emzirmeye başladım fakat sütüm de doyurucu değildi, doktorum sma yı önerdi o günden beri sma kullanıyorum canım
36DorukEgemm36 Minikkizimm merhaba bebeğim cok zayıftı 2 haftada 1 bucuk kilo aldı gercekten memnunum ve severek iciyor pütürlük ve köpürme bizdede oluyor
Eselbur Minikkizimm bizde aptamil kullanıyoruz evet köpürüyor çalkalayınca oyüzden ben dik sallamıyorum biberonu yatay şekilde karıştırıyorum yada kaşıkla karıştırabilirsiniz birde çalkaladıktan sonra biberonun kapagını açıp kapayın gaz çıksın daha iyi oluyor ayrıca sma ya göre tortulu kalıyor evet
Minikkizimm 36DorukEgemm36 benm bebegm pek icmek istemiyo hep zorla icirmeye calisiuorum sma da oyleydi aptamil de oyle oldu 😔