Efemm Alvvv kayınvalideye her sene al al bu sene 200 lira para vericem annem ayrı memlekette yazın gittigimde de ona vericem
Giizz Alvvv anneme alıcamda kayınvalideme bilmiyorum eşime sorarıım al derse alırım. Kutlamak bile istemiyorum geçen sene ben geçtim onunkini kutlamaya sağol dedi sadece. İnsan bi der seninde ilk anneler günün kutlu olsun diye ama yok. Öğretmenim mesela öğretmenler günümüde kutlamazlar kayınpederimle. Benim ailem eşimi arar ama babalar günü için. Ama onlardan birşey göremiyorum hiç hiç istemiyorum kutlamayı..
muallim_annee Giizz Aynıyız ben de öğretmenim benim hicbir seyimi eşim de dahil ailesi kutlamaz. Ben de kendi anneme masa sandalye takımı alicam , kayınvalidemi kutlar gecerim . Evlendim bana bir çorap almisligi yok gelin görmesi bile yapmadılar ne alicam
Alvvv Giizz değer karşılıklıdır . Hödük kayınpeder kaynanaya bişey yapmaya gerek yok bence de boşverin
Giizz Alvvv dimi 🥰 hevesi kaçıyo insanın yapacakkende yapmıyor doğal olarak. Davranışlarını bile etkiliyor
Alvvv Giizz yani yarım elma gönül alma demişler atalarımız tatlı dil bu kadar zor olmamalı ya size karşı dilleri kısa olur kutlamasanız da bişey diyemezler deseler se yapıştırın cevaplarını👍