mermik Kizlar merhaba. Hastane tipi pompa kiralayan oldu mu? Bayram tatili boyunca evdeyim surekli sagarsam artar mı acaba sut? Memnun kaldınız mı? Ve Ankaralı annemiz varsa nereden kiraladığını söyleyebilir mi? Tesekkur ederim
QueenBeee mermik merhaba canım ben kullandım adam kullandıkça süt artar yağlı sütü de sağmış olursun dedi ama ben dayanamadım bıraktım ilk iki üç gün sağımdan sonra sol koltuk altımda şişlik oluştu meme ucum önceden beri krem kullanmama rağmen kanadı yara oldu ve ben iki üç gün kızımı ağlaya ağlaya emzirdim. Kullansaydım dayanabilseydim faydasını görür müydüm görürdüm heralde. Ama ben hiç dayanamadım hız ve vakumunu en aza ayarladığımda bile ciddi anlamda çok vakumluyordu ve meme başımı büyüttü kızım hala memeyi tutarken zorlanır. Hiç olumlu bişey yazmadım ama başıma geleni anlattım canım ama istersen dene, bende denemek için kiralamıştım ama hiç benlik bişey değilmiş
Abf mermik medela dan kiralamistim, aylık 200 TL, 90 liraya aparatlarini veriyorlar, aparatları sizde kalıyor, çekim gücü iyiydi, ben memnun kaldim
Cgnege44 mermik keisnlikle tavsiye ederim bebeğim kuvozdeydi sütüm gelmedi devamlı onunla sagdim sütüm geldi evdeki pompadan hiç çıkmıyor aksine gogsumun ucunu acitiyordu hastanetipi daha güzel çekiyor
Nesgen Bende kiraladım ilk bir hafta can acıtıyor ama sonra geçiyor. O yüzden alışana kadar düşük ayarda kullanın. Medikalcilerde var arayıp sorabilirsiniz. Benim bu makina sayesinde sütüm arttı ve mamayı bıraktım
Gulsahcam mermik mrb ben kullandım çokta memnun kaldım bir gogusum tikanmisti açtı ama sürekli sağım yaptım kullanırken her kullanmada görüşünüze krem sürün yara oluşumunu en aza indirir lansinoh göğüs ucu kremi kullandım ben istanbulda yaşıyorum ameda marka hastane tipi pompa kiralamıştım