Grejuva 3 ay 10 günlük olduk uyku düzeni diye birşey yok o kadar yoruldum ki uyutmaya çalışmaktan sürekli anlık uyuyup uyanıyor her sese anında uyanıyor mesela tam uyutuyorum oh diyorum yürürken ayagım çıtlıyor anında uyanıyor uyku düzenini oturtabilen var mı ya da bizim gibi olan var mı artık sabrım kalmadı cok yoruldum 😭
Sngl1223 Grejuva aynı bizde de aynı durum canım dediğin gibi ayak çıtlamasına bile uyanıyor o derece ya böyle bişey yok resmen geçecek geçecek diye avutuyorum artık çok zor ya keşke sese alışabilseler
izmir3535 Grejuva bende boyleyim beyaz gurultu aciyorum yaninda o sesten beni duyamadigi icin en azindan hemen uyanmiyor
Busra0102 Grejuva aynıyım canım 3ay 1 günlük 5 6 saat uyanık kalıyor uyutmaya çalışınca kendini itiyor beni itiyor şaşırdım nasıl denersen deneyeyim uyumuyor
Gkcerhan Grejuva benım oğlumda öyleydi canım yarım saati geçmiyordu uykusu, uyku eğitmeninden destek alıyorum şu an. İlk iş uyku saatlerini düzenleyelim dedik çünkü eğitim için çok küçüktü,. Bugün eğitime başladık desteksiz uyutmak için.
Grejuva Sngl1223 ya ben hastaneden geldim televizyon açtım alışsın diye sürekli konuşma sesi falan alıştı dedim büyüdükçe hassaslaşıyor bu durum hem onu yoruyor hem beni piskolojikmen çöktüm yaa
Busra0102 izmir3535 bende elektrikli süpürge sesi açınca saniyesinde gözler kapanıyor şimdi açınca daha çok ağlıyor 3 ay 1 günlük
Sngl1223 Grejuva ben de diyorum artık hani ses açayım tv filan ama fayda verir mi bilmiyorum en son şey düşündüm bu kapanma biterse bayram sonrası sürekli parka götürcem bebek arabasında genelde uyuyor çocuklar filan olursa parkta o seste uyursa alışır belki diyorum aklımda o var şu an uygulamaya geçemedim daha 😂
Gulsenaylin Yaa tam 6 ay ne cekdim su dediginizden ne siz sorun ne ben anlatayim. Resmen bitmish bir haldeydim ancak 6 ay tam oldu 7 aya girdik Sukurler olsun tam olmasada duzeldi.
Sngl1223 Grejuva İnan artık diyorum uyusun da yarım saat olsun bugün mesela saat 5 buçukta uyandı bi daha 10 da ya bu kadar saat bana mısn demedi
Sngl1223 Grejuva İnan artık diyorum uyusun da yarım saat olsun bugün mesela saat 5 buçukta uyandı bi daha 10 da ya bu kadar saat bana mısn demedi
Damla29 Grejuva annesi daha cok ufak bebişin 3 bucuk aylık bebeden bişey bekleme bizim 5 ayda oluştu düzen kendi kendine akşam 10da uyumaya başladı öyle devam etti yani sabırlı olun daha dış dünyaya alısıyor bebegin 6 aydan evvel oluşmuyor pek düzen bi gece 3 de uyurdu oğlum bi gün akşam 8 de gündüz bazen uyumazdı yani
mltmkrkl Grejuva biz daha 7 sinde 2 aylık olcaz 15 dk önce koydum yatagına uyuyor desteksiz hemde böyle 5 e6 ya kadar uyur uyanır 15 20 dk emer geri uyur 9 10 a kadar gene uyanır Emer 12 1 de kalkar böyle
Grejuva mltmkrkl maşallah oh ne güzel ya benim bebiş benimle yatıyor beşige koyunca anında uyanıyor yanından gitsem uyanıyor herşeye uyanıyor yeni evde hayalet gibi geziyorum 😕