Toplumcubirisi Merhaba kızım 27 aylık gündüz tuvalet eğitimine başladık gece de bez takmadım ama uyuduktan iki saat sonra kaldırdım wc götürdüm çok uykuluydu yapmadı.. bı daha ne zaman kaldırmaliyim.. 💆
Minelyade Toplumcubirisi 1 saat sonra tekrar deneyin yine yapmak istemez büyük ihtimalle benim kızımda öyle oldu ilk gece kaldırmama ragmen hiç yapmadı gece 2-3 gibi kaldırdıgımda yapmıstı 2.gece yok dedi ama 2 kez altına ıslattı 3.gece 2 kez kaldırdım yaptı ondan sonra sayısı hep azalttım suan 21 aylık gece hiç kaldırmıyorum sabaha kadar tutuyor yada gece uyandıgı zaman çiş diye bagırıyor öyle gidio yapıyoruz
AselG Minelyade merhaba bizde bugün başlayanlardanız Bir şey sormak istiyorum kızıma aparat aldım sevdi oturmak istedi bi kere yaptı herşey güzel derken bu saate kadar kaçırdıyani şöyle oldu anne çok kakam geldi deyip üstüne kaçırdı sürekli mesanesi mi kuvvetli değil acaba diye düşündüm ? erkdn mi bu düşünceler için benim gibi anneler varsa yazabilir mi 🙃☹️☹️☹️ Toplumcubirisi sizin ilk gününüz nasıldı acaba🌺
Minelyade Toplumcubirisi 2 hafta kaldırın geceleri sonra azaltarak tamamen kaldırmayı bırakın umarım etkili olur ☺️
Toplumcubirisi AselG Bizimki dört defa çişini kaçırdı sık sık götürmeme rağmen ancak ilk gün diye dert etmedim. Ben almadım o aparatlardan o olmadan da hevesli oturuyor klozete. Hiç kaka yapmadi ama
Toplumcubirisi AselG ilk gün diye kacirabilirlermiş mesaneyle ilgili olduğunu sanmıyorum normal sanırım
AselG Toplumcubirisi tuvalette otursa yapacaktı ama tuvalette oturmak istemiyor 🙈 hemen kalkıyor bitti deyip sonra yapıyor 😁