Badem Merhaba anneler, Birkaç gündür ciddi derecede baş dönmem vardı, bugün hamilelik testi yaptım çok çok az silik hafif görünüyor. Sonra %99.8 sonuç veren testlerden aldım ilkten çıkmadı ama 5 dakikayı dolduracak kadar bekleyemedim aradan biraz zaman geçti gidip baktım silik çizgi belirmiş. Yarın kan testi yaptırmaya karar verdim ama sonuç çıkana kadar falan çok heyecanlıyım bu durum başına gelen var mı acaba
Duruu Badem 20 dk sonra çift çizgi çıktı tereddütte kaldım kan verdim ama doğru sonuçmuş şimdi 6 aylığiz 😊
Badem Duruu Melismetee teşekkür ederim cevaplarınız için, kan testi yaptırdım 18 çıktı doktor çok küçük hamilelik denemez henüz bir hafta sonra bakalım kese oluşmaz falan ne olur ne olmaz dedi inşAllah sorun çıkmaz 🙏🏻
Melismetee Ben adet gunumden 1 hafta önce test yaptım hiç kimse göremiyordu ikinci çizgiyi bı tek ben goruyodum hemde 10 dk falan geçmişti baya öyle çıkmıştı ertesi gün bidaha yaptım yine silik ama okadar silikki 😂 ertesi gün bidaha bidaha derken tam görene kadar yaptım 2 aylık oğlum var çok şükür Allah'a . O testleride saklıyorum şimdi bir sürü sıraya koyup bakıyorum her gün daha çok artmış silik çizginin belirginligi