Haticekalem Kızlar 4ay 12 günlük kızım sürekli eller ağızda ve çok huysuz diş çıkarma dönemi mi acaba sizin minikleriniz ne zaman çıkardı ilk dişini neler yaşadınız rahatlatıcı önerileriniz var mı ? ❤️
Mugeela44 Haticekalem bizim de o zamanlar eller hep ağızdaydı sallarsak akıyordu tam 6.5 aylıkken çıkardı ilk dişini 2 gün sonrada diğeri patladı ☺️ En iyi yöntem salatalık ve havuç 😂 diş kaşıyıcı falan gözü görmüyor 🤷🏼♀️
Arifeeee Haticekalem Oğlum 14 aylık ilk dişini yaşına bir hafta kala çıkardı şimdi 3 tane birden geliyor 🤦 elleri sürekli agzinda ve kulaklarında. Yemek yemiyor tetagil kullanıyorum. Çok zor durumda kalırsam ağrısını kessin diye calpol veriyorum
Makbussmete Haticekalem diş olabilir bizim de o zamanlar başladı 6 aylık olunca çıktı ama dişlerini kaşıması için havuç verdik ellerinizi yıkayıp masaj yapabilirsiniz damağına kolay gelsin
Berilece01 5 ay 1 günlüğüz yeni 1 hafta arayla 2 dişini birden çıkardı 4.aydan beri belirtileri vardı diş jeli sürüyordum azda olsa rahatlatıyordu yeni yakınlardada havuç verdim
Berilece01 Haticekalem dentinox jelin ismi.kimisi bir işe yaramıyor diyor fakat bizde işe yaradı sabah öğle akşam sürdüm azda olsa rahatlattı bence.Arada calpol da ver istersen ağrıları olduğundan rahatlıyorlar