Feyzosunannesi Kizlar yaz geliyo ve birsuru elbisem var eskiden cesit cesit giyerdim ama simdi bebegimi emziriyorum ya o elbiseleri nasil giycem? Hepsi boydan uzun yazlik elbiseler biyere gittigimde vs o elbiseyle nasil emzircem var mi bunu dusunen?
Canparcam_ Feyzosunannesi Canım ben mecburen dolabını yeniledim birkaç tane düğmeli elbise aldım emzirdigim için bazı sitelerde indirim var istersen sende bakıp al başka birşey gelmedi aklıma 🤗
efuchan Feyzosunannesi aynı şeyi ben de yaşıyorum hatta dolapta hiç v yaka kıyafetim yokmuş her alışveriş sitesinde bakarken elbiselerin yakalarına bakıyorım hehheh
Woody Feyzosunannesi Bebeğim küçükken emzirip çıkıyordum. 3 4 saatte bir emiyordu zaten.sağdıgım sütü de yanıma alıyordum. Emzirme faslı bir süre olmuyordu yani. O zaman giyiyordum
Annesi23 Feyzosunannesi bebeğiniz kaç aylık benimki 11 aylık eskisi kadar sık emmediği ve dışarda olsakta ek gıda aldığı için istediğim gibi giyiniyorum artık
Feyzosunannesi efuchan aynen benimkilerde oyle ya hic emzirmek icin biseyim yok bikac yeni biseyler almam lazim😊
Feyzosunannesi Woody benim kizim uyuyacagi zaman sadece gogsumde emerek uyuyo o yuzden zorlanirim gibi, bide sagdigim sutu biberonla vs icmiyo hicbi sekilde
Feyzosunannesi Annesi23 8 aylik benim kizimda ek gida yiyo disarda yediririm onda sıkıntı yok ama emerek uyuyo baska turlu uyumaz o sıkınti benim icin
Babybloom Feyzosunannesi burada açıklamışsınız dışarıda neden emzirmek durumunda olduğunuzu ama bunu şans olarak görün. Belki memeden uyumayı bırakmayı öğrenir minik
Babybloom Feyzosunannesi ben dolabımı yenilemiyorum, dışarıda zaten saatlerce duracak halim yok. En fazla bir beslenme öğününe denk gelir onda da biberonla veririrm. Hadi iki beslenme öğünü olsun birine ek gıda birine biberon. Bu ikinci çocuğum daha hiç (araba içi hariç) dışarıda emzirmek zorunda kalmadım.
Feyzosunannesi Babybloom benimki biberonla sagdigim sutu almiyo sadece ek gida verebilirim disarda ama emzirmeden rahat etmiyo ki 🤷♀️