zeynepssmom Kızlar bebeğim 9 aylık ama şimdiden ilk adım ayakkabısı alıp alıştırmak istiyorum öneriniz varmı acaba ???
Fatmadoglu zeynepssmom valla bissürü ayakkabı denedim ama geçenlerde lcw’da Mickey’li vardı. Onu çok rahat giydirdim ve hiç de rahatsız etmedi oğlumu.
Mommy_ zeynepssmom Akıl vermiş gibi olmak yine de siz bilirsiniz tabiki ama tam anlamıyla yürümeden ayakkabı önerilmiyor. Marka olarak Vicco tercih edebilirsiniz.
drn5410 zeynepssmom yürüyor mu? Bizde 9 aylığız sıralıyor ama tam adım atmadan ayakkabı almak istemedim bende kararsız kaldım yoksa çok hevesim vardı dışarıda yere basmıyor zaten de evde sıralıyor çorapla oluyor genelde tam bassın diye ama siz dışarısı için mi dediniz 🤔
Kubramom Benimde 9 aylık normal ayakkabı tarzında patik giydiriryorum 11. Ayına kadar düşünmüyorum ayakkabı giydirmeyi 2 çocuğuma da Victoria marka almıştım ilk adım ayakkabısı şimdi yine tercihimiz vicco olur
zeynepssmom drn5410 yürümüyor da koltuk kenarında yürüyor sadece yürümeye başlayınca giydirim demiştim
Kuzey25 Benimde bebeğim 9 aylık bende vicco marka almayı düşünüyorum denedim de cok hafif tam yürümeye başlayınca almayı düşünüyorum doktora da danışmanızı öneririm
drn5410 zeynepssmom bizimde öyle şuan ama kaç aya yürür bilemediğim için ayak numarasından emin olamadım