Eymenebru38 Anneler 1 buçuk aylık bebeğim var sadece mamayla besleniyo kaç cc mama veriyorsunuz siz çok vermek istemiyorum 120 veriyorum mamanın üzerinde yazdığı için ona gore verme diyorlar kafam karıştı
Akinege Eymenebru38 kac saatte bir veriyorsunuz 120 bana cok geldi yanu 2.5 aylik oglum 2 saatte 60 cc yiyor 😢
Yamanikomm Eymenebru38 20 günlük bebeğim 60 cc içiyor 120 cc nin hepsini içiyormu verdiğinizde yoksa bırakıyormu ben mesela bazen 90 veriyorum ama 60 a kadar içiyor öle öle anlıyorum aç olup olmadığını
Candanotemm Eymenebru38 bebeğim 2 ay 10 günlük doktor bana 4 saatte 120 içebilir artk dedi ama fazla geliyor.o yüzden 3 saatte 90 icebiliyor
Miyonunannesi Eymenebru38 canım 60 yeterli bence saat aralıgını ayarlayarak 60 cc ver zaten bebegın buyudukce mıktarı artırırp saat aralıgını acacaksın ama hala az az sık ver bebek henuz bılmez zamanla zaten ne kadarın yettgını anlarsın
Eymenebru38 Yamanikomm önceden içiyordu şimdi icmiyo çıkarıyor bi anda bitiremiyo neden böyle oldu bilmiyorum çok kilo uapmasindan korkuyorum
isilhanim Yamanikomm kaç saatte bir 60 CC veriyorsunuz acaba . Benim ki de 20 günlük. Bende 60 veriyorum ayrıca emziriyorum . 2 saatte bir yapıyorum ben .
Akinege Eymenebru38 fazla geliyordur bebegin sindirim sistemi daha gelismedigi için az az ama sik sik vermeniz gerekiyor bu durumda yenidogan reflusunu artirrmis olursunuz. O yüzden kusuyordur
Asiimmmm Eymenebru38 o bebekten bebeğe değişir benim ki 2 saat 3 saat arası 120 cc içiyor 3 aylık. Bebek açsa içer huysuzlandıkça veriyorum ve içiyor
Eymenebru38 Sevdamavi Tamam canım çok teşekkür ederim bu bitsin gold alırım öyleyse zaten kakasını önceden daha çok yapıyordu şimdi günde 1 felan yapıyor zar zor ıkınarak oda zeytinyağı verince
mysonmylove Eymenebru38 bana biraz fazla geldi ama bebekten bebeğe göre değişir belki, iştahlıysa, bi dört aylığız, 120yi daha yeni bitiyor
sarikedicigim07 Eymenebru38 Eymenebru38 Bende malesef sütüm yetmediği için mama takviyesi yapmıştım 25 günlükken başladım mamaya 1 ölçek yaptık hep bir süre yavaş yavaş zaten doymadığı zaman belli ediyordu kendini ses tonuyla daha sonra yavaş yavaş öleceğini çıkarttım arada 2 ölçek veriyordum. 2 ay 28 günlük kızım 3 ölçeğe 90 cc mama veriyorum Zaten 4 ölçeğe 120 cc fazla geliyor içmiyor kalıyor denemiştim bir kaç defa. Yalnız bu süre zarfında 2 mama değiştirdim hep kustu yada yarım kalmıştı. Suan SMA optipro kullanıyorum içiyor. Bir de Dr bana mamanın üzerinde yazdığı gibi yapmanıza gerek yok dedi çocuğunuz kaç cc içiyorsa ona göre verin bende içtiği kadar yapıyorum
Sevdamavi Eymenebru38 kuzum gold biraz zor bulınuyor haberin olsun doktor dedi al diye bagırsakta emilimi daha kolay dedi netten sipariş vericem marketler de bulamadım