Ocakannesii Kızlar yarın 4. Ay aşımız var kaçtane yapılıyor ve ateş ağrı huysuzluk vs yapıyor mu acaba
Ikramasal Ocakannesii canım 2 bacaktan yapıyorlar. Zature ateş ve huzursuzluk yapıyor bizde ilk gün 38.5 gördük
Minikcasper01 Ocakannesii ayy bizimde yarın 4. Ay aşısı varrrr 😵 bu sıra zaten huysuz atak matak coşturdu bebişi şimdi aşı eklencek amanınnn😵😵😵😵
Ocakannesii 1prens_1prenses_Annesi Oğlum normaldede huysuz bu aralar atak dönemi mi ne bilemiyorum inşallah yarın daha fazla olmaz aşıdan daha çok huysuzlanır mı diye korkuyorum gerçekten😄
1prens_1prenses_Annesi Ocakannesii bebekten bebeğe değişiyor diye biliyorum çünki bazı postlarda ateş olmuş bebeklerde ama bizde olöadıvAllaha şükür
Ocakannesii Ikramasal bu aralar çok huysuz zaten gerçekten atak dönemine girdik birde sanırım gündüz uykularımız hiç yok ve kucak istiyor sürekli olduğu yerde durmuyor huysuzluk yaparsa iyice diye korkuyorum insallah sakin atlatırız dua edin bize🙏🏻
Busra2961 2 tane bacaktan yapılıyor kızım çok huysuz olduğu için ondan mıdır yoksa kendi halimi bilemedim 😄 hiç ateş olmadı ama
Ocakannesii Busra2961 Oğlumda hep huysuz hele ki bu aralar görseniz kucağımda kalıyor genellikle yarın aşıdan daha çok huysuzluk olayı korkutuyor beni 😅