efuchan Didem1234 çok bez denedim prima aktif bebek hariç diğerleri iyi geldi bi tek aktif bebek ççocuğu yara pişik yaptı.. baby turco gayet iyi sleepy iyi ama çok iz yapıyor. Migrostaki minies yine temiz içerikli kilot bez bu güne kadar denediklerim arasında en yumuşak.. molfix aldım ilk defa kilot şuan memnun gibiyiz iz yapmıyor taşırma yok sleepy e göre çok daha yumuşak.. deneme ürünü gelmişti önlem bez sleepy ile aynı kalitede aynı malzeme fakat 4 numarası 5e eş değer yine goon deneme gelmişti o da çok büyük 2 beden neredeyse
Wanderlust Didem1234 her bebekte her bez olmuyor. Deneye deneye sizin bebeginize en iyi gelen hangisi kendisi karar vericek. Biz sleepy bio natural kullaniyoruz cok memnunuz. Erkek bebek hic sizdirma vs yapmadi her bezi de cisli ve kakali olmasina ragmen. Molfix ve prima da denedik onlardan da memnun kaldik simdilik 3u arasinda gidip geliyoruz. Ne pisik ne sizdirma yasamadik bakalim umarim yasamayiz da 😊
[silindi] Sleppy kullandım halende devam ediyorum bazıları BİM’deki markaları kullanıyor ediyor bişi olmuyor valla ama bilmiyom benim kzızım hassas diye ne ıslak mendili ne bezi memnun kaldıysam değiştirmiyorum ıslak mendili bile uni baby yenidoğan kullanıyom 7 aylık olmasına rağmen 😂
Didem1234 [silindi] sleepy ben de başta kullanıyordum ama sızdırma yapmaya başladı o yüzden bıraktım. Prima molfix de kızarıklık yaptı. Canbebeden koku geliyor ne alacağımı şaşırdım 😬
KUMSAL2020 Kyssyk Nasıl acaba taşırma vs bende denemek istiyorum ince diye ama karar veremedim dışarıya koku veriyormu
efuchan Didem1234 2 numarasını denemiştik neredeyse primanın 4 numarası gibiydi biraz pamuk gibi diyebilirim yani iç yüzeyi renksiz ve bi tık kalın yani ince bi bez değildi
Kyssyk KUMSAL2020 koku diğerleri gibi oluyo taşırmada prima da taşırıyordu bu da taşırıyor molfix de minies de. Tasirmayanini gormedim
KUMSAL2020 Kyssyk Hmm anladım teşekkür ederim ya şuan molfix kullanıyorum yeşil paket taşırmadı ama can bebe ince diye geçerim diye düşünmüştüm olmadı küçük bir paket ile denerim saolun 🤗
Eminos Didem1234 sleepy ve molfix kullandim oğluma 25 aylik hatta hamileyim indirimden sleepy stok yaptik bebege cok memnun kaldik
HaticeAren Didem1234 Prima premium care ile başladım Molfix denedim tahriş etti slpeey. Kullandım oda.tahris etti Prima premium care geri döndüm.hassas.bizimki biraz
Rozaaa E bebeğin kendi ürünü olan baby me bebek bezini kullanıyorum ve çok memnunum sızdırma ve bezde ıslaklık yok. Çok iyi emiyor bez tavsiye ederim.
Tugce1634 Goon kulot bez mukemmel Ama artik turkiyeden cekilmis,nette veya e bebekte stoklarda oldugu kadariyla alabilirsiniz anca sanirim.ben sleepy bio naturel kulot bez soyledim netten.henuz gelmedi ancak gayet yumusak oldugunu duydum.