MeryeminAnnsi Bebeginiz kac aylik ne kdr sure yuzustu duruyo neler yaptırıyosunuz? Bi fizyoterapist 3 aylik bebeğin gun icinde 1 saat durmasi gerektigini demis ama okdr durmuyo benim bebegim sizinkiler ne durumda
Zeyna_ MeryeminAnnsi 4 aylık sık sık yüzüstü koymaya çalışıyorum ama istemiyor 1 dakika sonra hemen bağırıyor. Dönmüyor da
elifhanimm MeryeminAnnsi taktik veriyorum evde tarihi geçmiş şurubunu kilitli poşete koy içine de sim oyuncak ufak bişeler at kapat, karın üstündeyken önüne koy oyalanır
asz MeryeminAnnsi benim bebeğim yüz üstü hiç bi aktivite yapmadı.çünkü en fazla 1 dk duruyordu.o 1 dk da mızırdanarak.almazsak eğer basıyordu çığlığı,ağlamayı.zaten bana göre bu sebeple de 10 aylık emekledi.
BaranAlp58 MeryeminAnnsi bende 3 aylıkken koymaya başladım 1 saat durmuyordu 20 dakka anca duruyordu 6 aylık olacak şimdi baya duruyor hatta sırt üstü yatırınca aglıyor yüz üstü durmak istiyo 😅
ayseberilinannesi Zeyna_ benimkide yüz üstü dönüyo kendi ama sonra ağlıyo tekrar sırt üstü alıyorum yine dönüyo yine ağlıyo 😂🤦🏻♀️
Fahriye_sb elifhanimm evet gene bi taktik başka nasıl bi taktik var durdurabilcek benim ki de durmuyo hemen ağlıyo 😂
elifhanimm Fahriye_sb o zaman kendi dizlerinize yatırıp indir kaldır yaparsınız hem ona hem size spor tabi o karın üstünde sizin bacaklarınızda uzanıyor olacak
MelikeKrnz BaranAlp58 yani 3 aylık bir bebekte 20 dk duruyorsa bravo benim de 5 10 dk amca sanırım boynu ağrıyor hemen mızırdanıyor
Mhmtaff MeryeminAnnsi benim bebeğimde tam tersi yüz üstü durmayı çok seviyor ☺️ Önüne ilgi çekeceği renkli oyuncak koy canım belki biraz fazla durur ☺️
Bebegimm1 MeryeminAnnsi saatini bilmem ama 3.ayindan sonra yuz ustu kafasini dik tutma hareketleri yaptiriyordum birde dönme hareketleri vs 4.ayindan sonra donmeye basladi kafasinida dik tutuyor cingırak dikkatini cekiyordu birde hışırtilı seyler kullaniyordum o sekilde yuz ustu duruyordu 2 3 dk duruyordu sonra birakiyordum oglen ve aksamlari yaptirdim sonra donmeye basladi 1 saat uzun gibi bence 🤷♀️
MeryeminAnnsi Bebegimm1 bence de ya doktora gitcz kontrole sorcam bi saat cok degil mi diye anlatarak. Ama annelerin neler yaptığıni da gormek istedim doktorlar ideali söylüyorlar genelde. Ben de kitap koyuyorum onune cingirak falan
Denes BaranAlp58 kafasını kaldırmaya çalışıyor ama ellerinden destek alıp göğsünü dik tutamıyor az kaldırıyor bizimki sizinki nasıl acaba