Birmom Kizlar 10 gun oldu spinal sezeryan oldum dikislerim cok acıyo ve ayaktayken açılacak gibi geriliyo birde afedersiniz 2 gündür rahimde sizlama seklinde agrim var normal midir acaba
Eymenduygy Birmom sağ sol dönerken uykuda sızlama olmuştu bende kendiliğinden geçip gitti, 1 haftaya iyice toparlamış olursun insandan insana değişiyor herkes 2 günde düzelmiyor bünye farklı. 🙂
Asyayse Birmom rahim nasil büyürken agri yaptıysa simdide küçülürken kasılma ağrılar normal. birdentum organlarinI sikisikti simdi yeni yeni oturuyor yerine. korse yada bezle bağlayarak swbitlersenjz karnjnizi agriniz azalir bir nebze
Birmom Asyayse korse kullanıyorum cnm doğumdan itibaren karında ağırım yokta dikişler sizliyo iki.cocuk olunca dinlenmiyorum belki onlada alakalıdır
Asyayse Birmom aaa büyük bir ihtimalle vebim dikis hic ağrıması sadece iç organlarım ağrıyordu arkadaşımın 3 yasinda oğlu var kadin hci dinlenemiyordu dikişler ağrıyordu. bol dinlenmeye calis insallah büyük geçmiş olsun
Ecem1903 Birmom çok normal canm ben 10 günde kendime gelmistim bide ilkti benm fazla ayaklanmadnmi benm bebek kuvezdeydi onun için HC yatmadm hep ayakta gezdm 10. Gün tamamen iyileştiği mi hissediyodum merak etme en geç 1 haftaya rahatlarsin