Birilerivar Merhaba kizlar kaynanam virustu atlatti atlatali 10 gün falan oldu biz 2 gün once görüştük suan benm üst damaklarim basım bogazim agriyor surekli hapşırıyorum burnum akıyor kızımda öksürüyor arada virus olabilirmiyiz bunlar bi belirtimi yoksa nezle grip mi?
Birilerivar Cheddar 10 gün olmuştu testi negatif cıkalı bu yuzden yasaktan önce görüştük olmus olabilirmi
Cheddar Birilerivar yalancı negatiflik durumu olabiliyo belki onlara gidene kadar başka bi temasla bulaşmış olabilir. Gripte olabilir semptomları benziyor çünkü. Bence test verin en iyisi kimseyle temas etmeden
OzgeHanim Covid olabilirsiniz. Zaten 10 gun karantinada kalmasi gerekiyor. Hemen 10 gun sonra gorusmeniz cok riskli bir hareket olmus. Herkes icin 10 gun sonra bulasiciligi bitiyor diye birsey yok. Ayni durum arkadasimin basina geldi, biliyorum
Birilerivar BartuveArtun damak sismesi sizdedemi var insallah degilizdir ya sizdeki belirtiler ne tam olarak😓
BartuveArtun Birilerivar inşallah canım yeterki olmayın baş boğaz ağrısı öksürük yorgunluk arada ateş oluyor grip sanmıştık teste gittik pozitif çıktı karantina dayız şuan evde
Birilerivar BartuveArtun insallah ya umarim degilizdir bebegindemi pozitif canm ben olsam bile insallah kizim olmaz
Birilerivar Mervekkc damak agrisi varmi ya ben acaba gripmiyiz diyorum suan ama damaklarm niye agryor
Mervekkc Birilerivar damaklari diş etleri saç dipleri sırayla ağrımaya başladi ve sonunda tüm vücut agriyor
Ekin08 Birilerivar zaten covid öyle bişey ki her kemiğin ağrıyabilir. Benim bir gün belim Bi gün diz kapağı ağrı. Bir gün ayak bileğim böyle gezen bir ağrı oldu bende.
Birilerivar Mervekkc ay benim suan damaklarım agriyor cok alakasiz dedim kendi kendime hic duymadim cunku boyle bi belirti
Mervekkc Birilerivar herkeste farklı bsye sebep oluyor resmen geziyor vücudunda o ağrılar sen ihmal etme babam bı gün takip etti ertesi gün gittj test verdi hemen pozitif çıktı erken ilaç tedavisi iyi oluyor