Hilal37 Kızlar bi sorum olcak . Siz her emzirmeden sonra bebeğinizin gazını çıkartıyor musunuz? Emerken direk uyuya kalıyor malum. Birde kakasını yapınca gaz çıkarmaya gerek varmı. Acemi anne olaraktan soruyorum:)
ikos58 Hilal37 mama verdıgımde Cıkarana kadar zorluyorum. Ama benım sutum zaten cok az o yuzden emzırdıgımde bır ıkı sıvazlıyorum uyuyosa cok Zorlamıyorum kalktıgında kendılıgınden cıkrıyor
SahinE Hilal37 uyuya kalırsa dokunmuyorum Çünki çok zor uyuyor 😁 kalkınca kendi zorluyor bir şekilde ama uyanınca karnına masaj yapıyorum mama veriyorum gün İçin de Çünki 32 günlüğüz ama
Hilal37 Merveedd dimi bende öyle yapıyodum normalde . Bugun emzirdim 10 dakka sonra aglayarak uyandı gene emzirdim gene aynı sekilde uyandı. Gazını cıkartıp bi kere daha emzirip uyuttum bakalom ne olcak
Hilal37 SahinE emziriyorm uyuya kalıyo hiç bi şekilde uyanmıyo yatırıyorm 10 dakka sonrs gene uyanmıs😞
Merveedd Hilal37 daha onda gaz bile yoktur canım asıl 15 günden sonra gaz kendini gösteriyor😊sen bol bol emzir