Ysfmt Deryadeniz12 biz prima premium care kullanıyorduk gayet ince ve iyi bi bez.daha sonra molfix pure ve softa gectik.primanın bezini baz alırsak ona göre biraz kalın tabi.ama yumuşaklık olarak cok iyi.sızdırma filan yapmıyo.gece boyu kuruluk.normal molfixten de daha iyi
CesurBey Deryadeniz12 ben kullanıyorum 2-3 bedeni çok iyiydi ama 4 numara çok iz yapıyor değiştireceğim ama ne taşırma ne de sızdırma hiçbir şey yaşamadık
Familyboy Familyboy Ben normal Molfix kullanıyorum ama püre&softu merek ediyorum sizinde yazdığınızı görünce bekleyim dedim
Ozlemasya Merhaba kızıma ilk normalmolfix kullandım psikopatım sonra sleppy denedim oda pişik yaptı son olarak morfin püre soft karar kıldım çok iyi geldi içi yumuşak kremalı gibi
ygz08 Deryadeniz12 15 aylık oğlum doğduğundan beri molfix pure soft kullanıyorum pişik sorunum olmadı hiç
masterchefiniz Deryadeniz12 Canım sana tavsiyem Molfix kullanma çok kalın ve çok çekmiyor 6 ay boyunca kullandım ilk .başka bezler deneyince boşuna 6 ay kızıma eziyet etmişim dedim * tavsiye edeceğim baby Turco sleepy soffia
Yaseminnnnn93 Deryadeniz12 normal molfixe göre baya yumusak lastik izi yapmadı memnumdm ama mantar gibi bise poposunda doktorum bezi değiştir diyince biraktim normal molfix kullanıyorum ama belkide başka bi şeyden olmisti mantar oneriirm deneyin coo buyuk boy almayin
ZmrNsa09 Deryadeniz12 sleepy ve prima aktif bebek kullandm ikisinide begenmedm kagit gibiydi cok iz yapiyolardi ve ic dıs yüzeyi cok sertti molfic pure soft pamuk gibi yumusacik sizdirma da yapmiyo digerlerinden tek farki sanki bi tık daha kalin gibi ben memnunm
1Anne_ Deryadeniz12 Pure soft var mı bilmiyorum ama Molfixn kilot bezi kızıma aşırı pişik yaptı ben BİMden çok memnunm
masterchefiniz Deryadeniz12 Ayni şeyi bende Molfix icin düşünüyorum. O kadar kalın ki çocuk yuruyemiyor. Sünnet olmuş gibi