Ozcskrl Selam anneler bebeklerinizin gelişimi ne durumda bu ay ? dogum günleri yaklasıyor. Muhtemelen ilk yaşlarını kalabalıkla kutlayamacagız. Nedir planlarınız fikir olsun🙏🏽
Mom62636362 Ozcskrl pasta alıp evde kendimiz kutlarız diye düşünüyorum ☺️ arzu eden hediyesini yollar 🤭🤭 23 Temmuz doğumluyuz biz, sizin ne zaman?
Deletedmom5284 Ozcskrl 29 temmuz, bazı sıkıntılarımız var ama mutluyuz 😂 doğum gününü evde yapacağım tabi ki aile arasında
Ozcskrl Mom62636362 Puantiye 29 temmuz bizimde 🤩 ah valla bizimde bir oturamıyoruz tüm gün full enerji. Ek gıda nasıl oturdu mu sizde🙏🏽
Mom62636362 Ozcskrl Maşallah kuzuya ❤️ ne versem yiyorlar o konuda sıkıntı yok, kaşıkla yemeyi çok güzel öğrendiler ama ben çok yoruluyorum bazen yemek yapamıyorum onlara
Reyna Ozcskrl 18 temmuz doğumlu oğlum eşimin oteli var daha açmadık müşterilere ☺️ havuz başında bir konsept hazırlarım fotoğraf ve anı için
Taze1mom Ozcskrl 26 haziran doğumlu benim oğlum bahçeli yazlığımız var orda sadece dedeleri ile küçük bir kutlama yapacağız zaten kimse kimseyle görüşmüyor sorun olmaz diye düşünüyoeum☺️
HevalDikmen 20 temmuz Allah’tan diliyorum ki inşallah yasak falan olmaz ilk doğum günümüz güzel gecer 😌
Ozcskrl HevalDikmen Gizemcellat Mehtapasell glbgci mirayybebek Filiztuana insallah ozmana kadar bitmez de azalmış olur. GönlümüZce ilk yaşlarını kutlarız. Ama anlasılan o ki hepimiz aile arasında ufak bişiler yapacagız 🙏🏽🤩
Gizemcellat Ozcskrl 10 Temmuz🤗😂 Doğum günü için de evde ufak bir kutlama düşünüyorum annemlerle aynı apartmandayız onlarla beraber minik bir kutlama olur artık 🤗
Mehtapasell Ozcskrl 14 temmuz 💕 Küçük bi kutlama düşünüyorum da inşallah o güne kadar biraz normale dönüş olur 🙏
mirayybebek Ozcskrl 19temmuz valla çifte doğum günü yapacaz sanırım ben de 20temmuz doğumluyum berbae kutlayalım diyor eşim 🥰aile arasında yapacağız bakalım