Ebruseyda Yeni anneler ne durumdasınız bulduğunuz çözümler varmı bebeğim gündüz güzel uyuyor mama ve anne sütü veriyorum yalnız akşam yediden sonra bı ıkınma sıkılma kızarma gazı ve kakası konusunda sıkıntı yaşıyoruz
Sari Ebruseyda bizde de çok gaz sorunu var ıkınırken içi çıkcak artık ama bi çözüm yok damlada kullanıyorum yok rezene içiyorum kimyonlu su içiyorum ayaklarımı sıcak tutuyorum bi türlü bitmiyor şu gaz bebeğim 50 günlük
Eda0798 Ebruseyda bizde 17 günlük olduk sürekli gaz sorunu çekiyoruz benim kızımdada sürekli bi ıkınma kızarma kendini sıkma durumu var sap simplex damla ve acı elma yağı kullanıyoruz ben rezene içiyorum bir kaç defa kızıma anason verdim r süre rahatlıyor sonra yine aynı
Akinege Ebruseyda bende bir suru bksey denedim bir kere 2 aydan önce azicik bile azalma olmadi 2 aydsn sonra da hala da devam ediyor. En son zinco damla biraz işe yaradi bizde. Masajlar iyi geliyordu ve ben mamayla besliyordum mama değişikliği yaptım oda ise yaradi. Bide saglik ocaginin verdigi d3 u biraktirdim oceon devit3 aldim ondan sonra da baya rabatladi sanirim saglik ocaginda ki gaza sebep oluyor burda cok okumuştum bunu deneyim dedim rahatlama var
AdaMomm Sari ben gaz problemini biogai diye bi damla var onunla çözdüm sab kullandım Ama işe yaramadı
Sebiha35 Sari ben humana kimyonlu rezene çayı içirdim direk kesti gazını şimdi bir haftadır falan vermiyorum kesilmek üzere gaz sorunu şimdi 3ay 8 günlük
Keremg Azemmm maflör gaz ilacı değildir yalnız. Bağırsak düzenleyici probiyotiktir. Cocuğunuza uzun süre vermeyin bunu. Damla bittikten sonra kendı kendıne kaka yapamaz yada gaz çıkarmada zorlanır
Ebruseyda Akinege hangi mamayı kullaniyorsunuz hipp kullanıyorum acaba degistirsemmi diye düşünüyorum ama
Ebruseyda AdaMomm Biogaia da var bizde ama bilmiyorum ki sanki bişey işe yaramıyor gibi geçecekti bu günler
Akinege Ebruseyda bize hipp kabizlik yapti bebelac gold kullanıyorum şimdi birsz kilo alimi azaldi ama kabizlik sorunu cozuldu
Aynur_Ada Biz de aynı sıkıntı ile gittik doktora bebeyim 1 buçuk aylık falandı emerken hava kaçmış emerken daha sıkı tutmami önerdi ve biogaia diye bir damla verdi şuan 2 buçuk aylık şükür o günleri atlattık devlet ödemiyor bu damlayı yanlız bilginize 😊
Birmom Ebruseyda 11 gunluguz gece başlıyo sabah 10 11 kadar canimiza okuyo rezene içiyorum acı elma yagi sürüyorum ayak altina relaktaz ve biogaia kullanıyorum hicbiri cozum olmadı ama daha kolay çıkarıyor sanki gazini
Ayse_54 Ebruseyda benim bebeğim 2 ay 8 günlük gaz sorunu 2 aylık olduğunda başladı akşam aynı saatte benimkide ıkınmaya başlıyordu ağlıyordu biogaia veriyodum bi işe yaramadı hatta dahada cciyaklamaya başlaıd 2 gündğr bıraktım nırse harveys veriyorum daha iyi şuanda yapıyoda
alpyigit_annesi Ayse_54 yaa bende biogaia ve sab simplex kullanıyorum ama çok duydum nurse harvey i iyi diyorlar sab simplex bittikçe alıyordum ama faydası yok bu sefer nurse almayı düşünüyorum bebegim 2aylik benimde
Annepandaa Ebruseyda yediklerinize çok dikkat edin. 1 çay kaşığı kimyonu ağzınıza alın ğzerine ılık su. Çayıda olurda içmesi zor oluyor. Rezene çayı içebilirsiniz. Bebeğin ayaklarını sıcal tutun. Ben karnına kiraz çekirdeği koyuyorum ısındıkça pırtlıyor. Biz 5-6 gün yaşadık gaz sorununu. Ben bilemedim herşeyi yedim ondanmış. Sonra çok dikkat ediyorum. Doktorumuzda damla verdi 3kere 8 damla bi kaö gün kullandım rahatlayınca azalttım. artık sadece sabah 5 damla veriyorum yetiyor.
bambam333 Annepandaa neler yiyorsunuz ben yiyecek bı şey bulamıyorum artık ne yiyecegimi de şaşırdım 🤦
Momteach Sari tek başına bio gaia işe yaramaz yanına sab simplex kullanın bence farkı hemen görürsünüz
Aynur_Ada Ebruseyda Yok sanahlari veriyorum ama her gün aynı saatte paranox fitilin de yarısını veriyorum
Annepandaa Ebruseyda nurse harvey damla başladık. 3 kere 8 damla ben bi kaç gün bu şelikde kullandım aonra baktım rahatladı yediklerişmede dikkat ettim. Şuan sabahlrı 4-5 damala veriyorum..