Ad270221 Merhaba ben ailemin yanına gelmistim simdi eve dönmek istiyorum oglumun hastane kontrollerı var amelıyat olucak bıan once gitmem lazım ama izin alamıyorum 3 kere basvurdum 199 u aradım yok onaylanmıyor basına gelen veya izin alabilen varmı ?
Yenidennn Ad270221 kaymakamlıktan almayı deneyin bide, izin vermezlerse çocuğunuzun doktor kontrolünde ki reçeteleri falan gösterin o şekilde verirler. Gittiğiniz doktor özel doktor ise arayın size kağıt yazmasını isteyin valilik izin verir o sekil
biregesevdasi Ad270221 keşke yasaklar başlamadan dönseydiniz hiç uğraşmazdınız. Kaymamaklıklar artık kabul etmiyor diye biliyorum e devletten başvuru yapmanız laızm
Ad270221 Yenidennn randevu kagıtlarımı gönderdim e devlet üzerinden ama onaylanmadı kaymakamlıga gitmekde yasak simdi gitsem ceza yiyebilirm diye gidemiyorum sonucta ikamet adresim orda nasıl vermıyorlar anlamıyorum
Ad270221 biregesevdasi yasak olcagını düsünmemistim zaten donucektım bu hafta ama olmadı :/ e devletten yapıyorum ama kabul edilmiyo dönmemde şart napıcagımı sasırdım