Gulzdmr Kızlar, kızımın dışarı çıkınca iki gözünden devamlı yaş akıyor çocuk doktorunamı yoksa göz doktoruna mı gitmeliyim zaten gözü tıkalı demişti göz doktoru devamlı masaj yapıyorum ama 6 aydır geçmedi şimdide akmaya başladı….
Deletedmom54121 Gulzdmr tıkanıklık var canım doktora gotur 2 yasına kadar gecmezse acıyolar bnm oglumda oyleydi
eslemsiii Gulzdmr tıkanıklık vardır benim kızımda da vardı operasyon yaptırdık ama geçmedi hala devam ediyor 😕
endlesslove Gulzdmr Göz yaşı pınarı tıkalı demişti doktorumuz bizimde sağ gözümüz öyleydi masaj çok yaptım birde çok uçak seyahati yaptığımız için açılmıştı. Daha yeni benim kızımında gözü yaşarmaya başladı ve çapak oldu sadece bir kez masaj yaptım geçti ameliyat demişlerdi hamdolsun ameliyatsız atlattık
eslemsiii Gulzdmr 14 aylıkken yaptırdık daha yeni 8 nisanda oldu ama geçmedi. Hala çapaklanma sulanma akma devam ediyor. De demişti tekrar kapanabilir diye öyle oldu yüksek ihtimalle
ErdoganEda Benim ablamın kızında da vardı doktor operasyon halletmiş ama tekrar yine oldu çayla silin benim bebeğimin de gözü çapaklanıyor sulanıyordu çayın demi ile sildim aktıkça çok şükür geçti
Gulzdmr ErdoganEda çapaklanma yok canım akıntı var sadece gözünde ağlıyor gibi yaş akıyor iki gözünden…
Gulzdmr endlesslove benimkinde doğduğunda vardı bi kaç ay çapaklanma doktor damla verdi geçti ama akıntısı hala devam ediyor dışarı çıkınca ağlayacak gibi yaş akıyor gözünden inşallah geçer yaa 🙏üzülüyorum öyle görünce yavrumu 😔
endlesslove Gulzdmr Evet biraz can sıkıcı ama masajını sürekli yaparsanız bu ona iyi gelecektir dışarı da oluyorsa durup hemen yapın masajını, çok gçrmiş olsun ❤️