GNDs09 Selam kizlar 4 bucuk aylik bebeğim var ve pişik oldu acaba bezden mi bilmiyorum kaç tane bez denedik olmadi krem ne kullanıyorsunuz nasil gecirebilirim
BaybarsAli GNDs09 biz sudokrem kullanıyoruz ilk günlerden beri ve hiç sıkıntımız olmadı , bez de sleepy
Merve1134 GNDs09 Sivilce gibi şeyler çıktı oğlumun poposunda sudocrem geçirmedi sivilce.icin ne kullanıyorsunuz acaba
Nohutannesi GNDs09 pişik önleyici sudocrem vs. Pişik olduysa işe yaramaz. Hametan kullanın pişik için
Minikoalamm Sudocrem kullanıyorum arkadaşlarım pişik olduğunda geçmediğinde arko sür dediler çok iyi geliyormuş
GNDs09 BaybarsAli ilk zamanlar bez hic sıkıntı yapmadi doğduğundan beri son 2haftadir belki bezi degistirdik olmadi gene tam biraz gecti derken gene ayni oldu zeytinyağı sürüyorum bide maalesef geçirmiyor
GNDs09 Merve1134 benim sivilce yok sadece asiri kızarıklık var zaten sudocrem kullaniyorum ama geçirmiyor en iyisi biliyorum o zaman bezden oluyor
Burcukaraca8898 GNDs09 ılık su yapıp pamukla temizleyin sürekli ıslak mendil kullanmayın olabidigince açık birakmaya calisin sonra sudo krem surun benim oglumdada oldu bu şekilde geçirdim