Merveyasarkemal Normalde benimle beraber makinenin peşinde dolandırdı 2 gündür elektrikli süpürge çalıştığı an aşırı korkuyor. Robot süpürgeye de öyle oldu. Neden olabilir acaba bu sorunu yaşayan annelerim nasıl çözüm buldunuz 🤔
Berenkooommm Merveyasarkemal ay benim kızımda öyle son 1 haftadır süpürge sesinden aklı çıkıyor önceden böyle bişey yoktu 7 aylık
Sevvaldal Merveyasarkemal kendi kendine çözdü🙈 ilk günler robottan çok korkuyordu şimdi kucağına alıp taşımaya çalışıyor🤣 asla kullanamiyorum robot supurgemi🥺
Sucukluyumurtaa Merveyasarkemal normal :) 11 aylık gibi korkmamaya başlıyor. Rondo blendır süpürge fçn makınası hepsınden korkardı benım kızımda. Sonra oyun oynamaya basladı onlarla😀
Merveyasarkemal Berenkooommm aynen öyle ya titriyor gibi korkudan çok değişik oldu anlamadım neden acaba
Oscar Merveyasarkemal Bizim de bir dönem oldu 1 ay sürdü o süre zarfında hep kucagımda süpürdüm evi. Konuştum durduk yere oldu bizimkide geçti 11 aylık filandı sanırım o zamn.
Merveyasarkemal Gzmkrm ben sürekli yere attım canımm bak oyuncaklarını da ulaşabilecek seysnin az ilerisine koyardm öle öle biraz adım attı. Ama korkuyordu ilk adımlarda ağlar dururdu. Sonra sonra alıştı şükür.