Neslidamla Mayaladığınız yogurdu kaç gün kullanıyorsunuz bebeklerinize ? Bizde cok yoğurt yenmiyo hergün mayalasam kalanına yazık olucak , küçük kavanoza mayalasa kalan sütü ne yapıcam kafam cok karısık 🤦🏻♀️
BalarisiYusra Neslidamla ya da yoğurt çorbası yaparsın ziyan olmaz bence mantı yapar üzerine dökersin
Bulutyumurta Neslidamla normal mayalarken ayrı iki üç kavonaz bebeğime mayalıyorum ger gün yogurt yer iki günde bir yeni kavonaz açıyorum haftalık böyle
canoglum_ Neslidamla küçük kavanozda mayala kalan sütü de kaynadığı gibi sıcak sıcak doldur ağzını kapa konserve gibi oluyor yani soğuyunca dolaba köy yoğurdu bittikçe ısıt mayala sütler 1 ay da dursa hiç bişey olmuyor
BalarisiYusra Neslidamla sen bilirsin hemen ekşimiyor 2 günde, 1 hafta taze de kalır 😌 benim de hemen bitmiyor kendim kullanıyorum baya dursa bile ekşimedi bide 2 günde bir maya yapmak için makina lazım pratik olur
Neslidamla BalarisiYusra makinem var ama kendi kabında yapıyorum 1 litreden 2 tane kabı var , minik kapları olsa daha kullanıslı olurmuş.
BalarisiYusra Neslidamla o zaman 2 günde bir yapman pratik olur kapları kendinde koyamıyor musun içine peki kavanoz gibi
Tugbakivanc Neslidamla iki kap varsa bir kabı iki gün diğer kabı iki gün verseniz dört günlük olur. Ayrı kaplar da olsa çok uzun tutmamak lazım ne kadar taze o kadar iyi bence. Ürünün skt si önemli olduğu kadar üretim tarihi de benim için önemli.
Demetbulut Neslidamla onceden 3 4 gunlum mayaliyodum kucuk kavanozlara her gun bitame aciyodum artik ayri yapmiyorum bize mayaladihim yogurttan veriyorum zaten 3 4 ginde bi mayaliyorum bizde tüketiliyor … kalani da sutlu corba sutlac yalanci tavuk gogsu falan yapiyorum sutu .. yogurt kalirsa corba yapiyorum borek yapip ustune suruyorum bi sekilde tuletiliyor