Çoklu gıda alerjisi
kızlar dikkatle okumanızı rica ediyorum !!!
2 aylıkken oğlumun önce yanaklarında sone vücudunda kızarmalar başladı egzama dendi envayi çeşit kremlere başladık her gün banyo yaptırdık banyo suyu cildi kurutmasın diye Erikli damacanalarla yıkadım vs vs nitekim geçmedi 4. Ayın sonunda pes ettim ve alerji testi yaptırmaya karar verdik
deriden mi kandan mı? Çok araştırdık bebeklerde 2 yaşına kadar en doğrusu kandan dendi (4 profosör 2 uzman doktor) ve kan testinde süt ve süt ürünleri,buğday,dana eti,soya,hindistan cevizi,yer fıstığı, çerezler kuruyemişler ve yumurta cıktı ben tüm bunları kesmeme rağmen bebeğim yine ara ara kızarmaya devam etti. İzmirde çok ünlü bi Prof alerji doktoruna gittiğimde siz elmayla armudu karıştırıyorsunuz evet çocuğunuz atopik dermatit ama besin alerjisi başka bişey bu kızarmalarının egzamalarının tek sebebinin besin alerjisi olmadığını söyledi ve deriden yaptığı alerji testinde inanırmısınız sadece yumurta akına alerjisi çıktı
Siz olsanız hangisine güvenirsiniz???? Ben çok iyi biliyorum cildinin düzeldiği sırada bir kase arpa şehriye çorbası içtim diye çocuğumun cildinde tutulacak yer olmadığını ama bu dr bambaşka bilgiler verdi ama şuna artık eminim atomik dermatit çocuklar dönem dönem kızarıp sönücekler
size tavsiyem çok ama çok bol giysiler alın bebeğin şuan 6 aylık 12-18 ay atlet giydiriyorum hergün banyo yaptırıyorum günde 5-6 kez kremliyorum :(