Miraaayadeee Kızlar 6 bucuk aylik kızım var ek gıdaya basladik ama ne yaptıysam havucu patatesi bile sevmedi meyve pürelerini yiyo digerlerini ağzını kitliyo acmiyo varmı yardimci olabilecek patatesi havucu falan nasıl verdiniz delirmeme az kaldı ya
Kubraybars Miraaayadeee Ayy kesinlikle bizz . Benimkide yemiyo sanki hiic yemek yiyemicek gibi geliyo 7 aylık olduk bugün dediğin gibi o kadar uğraşıyorum hazırlıyorum getirip yedirmeye çalışınca 1 2 kasık zor aliyo ağzına sonrası yok 🤦♀️ olduğu gibi döküyorum yaptıklarımı yese içim yanmaz ve vurup döküyor heryer batıyor elimde olmadan sinir geliyo bana sabır cekiyom içimden varya ah bi yeselerdii
squirtle Miraaayadeee canm halamın kızıda yemiyomuş tatlı patates eklemiş sebzelerine yemeye başlamıştı bi dene istersen
Ayzsnkal Miraaayadeee canım benimkide aynı şekilde havucu patatesi sade püre halinde hiç sevmedi sonra biraz kıvamlı yoğun çorba yaptım havuçla kabak mesela ikisini o şekilde yedi çok az zeytin yağı 1 çay kaşığı tereyağıyla lezzetlendirdim öyle yedi dene istersen patateside mesela püre yapıyorum yemiyor doktora sormuştum yavan geliyordur ondan normal dedi kendimize fırın tavuk patates yapıyorum onun patateslerini çok güzel yiyor bebekler ama onlarda ağzının tadını biliyor 😊
Miraaayadeee minderbob o kadar hazırlıyorum uğraşıyorum sadece 1 kasık yiyo yemiyo bile acaba sorun bende mi diyorum tek değilmişim yemeyince yemiyolar demekki
Balkupu Miraaayadeee valla bizde öyleyiz tadım ayı olduğu için bi kaşık bile yese yetermiş o yüzden sorun etmiyorum ama inşallah düzelir
Miraaayadeee Kubraybars ya ınstgramda falan görüyorum bizimle ayni 1 tabak yiyo çocuklar diyorum ben mi yapamıyorum acaba 1 tabak değil 4 5 kasık yemesine bile raziyim ya
Miraaayadeee squirtle aldım canım migrostan tatlı patates onu bile yemedi ya meyvenin tadına çok alıştı galiba
masalcik Miraaayadeee Ah bu Instagram beni de mahvetti yiyen çocukları gördükçe kahroldum benimki niye böyle diye ama zamanla alıştı çok şükür . Tabi ki sevmediği yemek istemediği şey çok var ama yine de sabır diyerek devam ediyorum buna da şükür.zamanla yer alışır inşallah sizinki de💗
Nesrinbtrk Merhaba bizde 5,5 aylığız ek gıda başladık ve gerçekten hiç yemez gibi geliyor şu haliyle sizce alışacaklar mı seçici bi çocuk olsun istemiyorum yemek konusunda 😢
Sara1709 Miraaayadeee bizde 7,5 aylığız hiç yemiyor hiiiiç bende zorlamıyorum ama nereye kadar kahvaltıda bezen omlet yapıyorum patatesli bazen labneli kendi yiyo tabi çoğu yerde ama kendi yemek istiyor bende birakıyorum ama hiç sebze meyve yemiyor yapıyorum değişik değişik ağzını kilityo yemiyor inşallah geçer ya
Canangln Pirinç ve patatesi iyice haşlıyorum sonra blender yardımıyla püre yapıyorum. Sonra zeytin yağı ekliyorum gayet güzel yiyor eğer zeytin yağını ekleyip blender yapıyorsanız ekşimsi bir tat bırakıyor yiyecekte
ilknur06 Miraaayadeee biz önce sebzelerden başladık şimdi yiyor onları. Ama zorlamayın ara ara tekrar deneyin