Minikpandailay Kızım sekiz buçuk aylik. 8-9 aylık anaları günde kaç kere uyutuyorsunuz bebeklerinizi? Bı uyuduklarinda kaç saat uyuyorlar? Akşam kaçta yatıp sabah kaçta kalkiyorsunuz? Tşk ederim şimdiden 🐞
MetehanZ Minikpandailay benim bebeğim 7 buçuk aylık üç saatte bir uykusu geliyor ama 8-9 aylık bebek uykusunu bilmiyorum üstlerde kalsın diye yorum yaptım
Minikpandailay MetehanZ Teşekkür ederim bitek sekiz aylık bebe benimki heralde kimse bilmiyor yorum yok
ryhnz gündüz genelde 3 saat uyur 2 uyku şeklinde. akşam da 9 da yatar. sabah erkenden uyanır bazen 6 bazen 7. gece uykusu bazen iyi bazen kötü 😊
Minikpandailay ryhnz Sabah benim kızımda öyle kalkıyor akşam dokuzda uyuyor aynıyız gece bazen iyi bazen berbat. Peki sabah kalktiktan sonra ilk uykusuna kaçta yatiriyorsunuz? İkinci uyku kaç saat sonra oluyo
Ayshm Minikpandailay benin kiz bi hafta oncesone kadar 3 saat aralikla uykusu gelirdi uyutmasam cok hiysuzlanirdi simdi hic uyutmasam gunduz uyumayacak sacma sapan bi uyku sistemi oldu uyuttugumdads 10 dakika sonra cin gibi uyaniyo 7 ay 23 gunluk
ryhnz Minikpandailay ilk uyku 3 saat ikincisi 3 buçuk. gece uukusuna 4 saat sonra geçiyor. tabi her bebekte bu süreler bir miktar uzayıp kısalabilir.