Melisanaz Merhaba anneler 55 gün önce sezeryan ile doğum yaptım basenlerim ve göbeğim hala duruyor doğumdan önce 70 kiloydum doğuma 87 ile girdim şu an 82 kiloyum kilo veremiyorum bol su içiyorum yine veremiyorum hindistan cevizli yiyorum yine veremiyorum korse takmayı deneyeceğim Sizler memnun kaldığınız korse Markası nedir tavsiyelerinizi bekliyorum yamuna korse çok pahalı geliyor bana daha uygun fiyatlı kullanışlı Corsa kullandınız mı ya da uygun fiyata verilecek temiz elinde korsesi olan var mı Large veya X Large bedeni
KuzeyiinAnnesii Melisanaz tugba korsenin korsesi yamuneyle aynı ve fiyatı uygun Yamuna bir ad yapmış tutdurmuş gidiyor Tugba korseyi tavsiye ederim canım
KuzeyiinAnnesii Drelf evet halada kullanıyorum Aldığım korseden memnunum Latex çelik balenli atlet korse
Hzlpyrz E bebekten owli korseyi aldım şuan kullanıyorum 4 5 gün oldu fiyatı 120 tl Gece cıkartıyorum bir tek. Bakalım faydasını görecekmiyim merak ediyorum
stilwoman hangi korse daha kullanışlı okumanızı tavsiye ederim https://www.stildepo.com/hangi-korse-daha-kullanisli/