NevaHanimmm Kızım 8. Ayın içinde geçen gün internette gördüm tavuğu haşlayıp buzluğa atıyorlar bende ince ince dilimlesem ve buzluğa atsam çorbasına yemeğine katsam birşey olur mu deneyen yapan var mı cevap verirseniz çok mutlu olurum 🥰
EsraKerimm NevaHanimmm verebilir imkanınız varsa bile çok ufak yapmanız lazım tavuk boğaza takılan bişey
gizemylmz NevaHanimmm benimki 7 ay 23 günlük ben haşlayıp elimde biraz ezip veriyorum canım hem ciğnemeyi de öğreniyorlar küçük küçük verebilirsin
AntiFilozof NevaHanimmm pişmiş tavuğu buzluğa atıp yeniden çözdürüp kullanacaksınız eğer çok sağlıksız bilginiz olsun verecekseniz taze taze haşlayıp verebilirsiniz
NevaHanimmm AntiFilozof bunu merak ediyordum işte geçen gün internette gördüm dolaba atıp pratik olsun diye yediriyorum diyordu saolun merakımı giderdiniz
Babylover23 NevaHanimmm bence taze taze yapın hassas bir gıda tavuk buzluktan yedirmeyi çok güvenli bulmuyorum tabi en doğrusunu doktoru söyleyecektir ben hep taze yaptım bir arkadaşım bütün yemeklerini topluca yapıp buzluğa koyardı parça parça çıkarıp yedirirdi büyüdüğünde böbreginde sorun çıktı ondan mıdır bilemem tabi ama korkumdan yapmıyorum ben
sevimlienerji Verebilirsiniz ama haşlayarak koymak çok sağlıklı değil.ben direk küçük parçalara ayırıp koyuyorum yiyeceği zaman haşlıyorum