Rumeysa65 Ek gıda veren anneler yoğurdu hangi süt ve yoğurtla mayalıyorsunuz acaba ben çok karasız kaldı pastörize sütle mi yoksa bakkallarda satılan çiğ sütle mi bi de ev yoğurduylmı mayalıyorsunuz yoksa hazır yoğurtlamı
Rumeysa65 Mlke301020 Giizz squirtle Karas doktorunuza sordunuz mu kızlar peki çiğ sütten korkuyorum ne kadar kaynatsamda
squirtle Rumeysa65 canm çiğ süt kaynatınca evet zararlı bakteri ölüyor yararlıda o yüzden bn pastörizeden yapıyorum
Mlke301020 Rumeysa65 yok sormadım alerjisi yok ve arkadaşın dediği gibi paketli ürün değil kaynatıyoruz . Süt olarak değil de yoğurt ve peynir olarak tüketildiğin de daha sağlıklı.
Dilos01 Kıza 1 2 kg çiğ süt alıyorum kaynatıyorum fokurdaya kadar sonra az soğudu mu çok soğumasın tutmaz kendimize mayaladigimiz yoğurtla mayalıyorum 4 5 saat bekletip ağzı açık 1 gün dolapta bekliyor 🥰
cydcvk Rumeysa65 günlük şişe sütle. Doktorumun önerisi. Kaynatmaya gerek yok cezvede ısıt hop kavanoza. Hergün ufak kavanoz yapıyorum taze taze mis gibi. Bi şişe 3-4 gün gidiyor