_yaseminturann Bundan 1 yıl önce böyle bir günün varlığından bile haberim yoktu insan yaşayınca öğreniyormuş🤎 Kutlu olsun günümüz bizim sabırsız erkenci kuşlarımız sayesinde erken kutluyoruz🌼
bir_pasa_annesi _yaseminturann yaa ne güzel yazmıssın kuzum teşekkür ederim seninde anneler günün kutlu olsun
Papatyaseverr _yaseminturann Yazınızı okuyunca o günlere döndüm gözlerim doldu yaşlar aktı içimi acıttı yine o günler ah nasıl dayanmışız bebeğimle ayrı kalmaya çok zordu rabbim kimseye yaşatmasın,yaşamayan kimse anlamıyor gerçekten hiç kimse…
_yaseminturann Papatyaseverr kesinlikle öyle gercekten bir laf varya hani damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye gerçekten öyle bu içteki sızıyı onlar kocaman olsa bile unutamayağız ama olsun önemli olan o savaşı kazanmaktı biz başardık🤎
Azsonraa _yaseminturann 34 haftalik dogmistu minik kusum 2 kilo dahi degildi we ben yogun bakimda gecen 1 ayin her gunu agliyordum sabah aksam gorenler yine aglma saati gelmis diyorlardi icimde ki yangindan haberleri yoktu gozlerim aklma geldikce hala dolu dolu olur bir yanda ewde ki oglum diger yanda yogun bakim sureci ah hala atlatabilmis degilim o gunlerin pskolojsni Rabbim aclarni gostermesin 😭
_yaseminturann Azsonraa ah amin inşAllah gerçekten bunu yaşamamış insanlar anlayamaz bizi kimse yanlıs anlamasın üzülürler eminim ama o hissi o boşluğu o korkuyu acabaları asla anlayamazlar 🥺 rabbim kimseye yaşatmasın hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese 🤎
_yaseminturann ruzzzzzz kolay unutulacak şeyler değil hem bizim hem evlatlarımızın yaşadıkları kocaman olsalarda unutamayacağız zaten o hep en derinde bir sızı olarak kalacak 🥺
Mom7262 _yaseminturann Erken anneler günümüz kutlu olsun ❤️ 28 haftalık doğan prematüre annesiyim korkuyla endişeyle geçen 3 ayın sonunda küçük erkenci kuşuma kavuştum bende kuvezdeyken onu görmeye gittiğimde ne acelen vardı da erken doğdun erkenci kuşum dedim 3 yaşına gircek hala öyle severim miniğimi😍
_yaseminturann Mom7262 ya maşallah 3 yaş olmuş bile şükürler olsun 🤎 sabırsız kuşlarımız bizim canları sağ olsun çok güçlü onlar çok🧿
Mom7262 _yaseminturann Cook hemde kuzum rabbim acılarını göstermesin onlar kuvezde çok acı çekti 😞 kaç haftalık doğdu bebeğin ☺️