Hazalperi Kızlar annemin taşınan komşusu anneme eğitici köpekcik vermiş tüm aksamları çalışıyor fakat çok kirli bozmadan nasıl temizleyebilirim kızım ağzına falan alır çünkü
Mom0976 Hazalperi duşa sokmadan temizlendiğini hissedemem kesin bozarım😂😂 üzgünüm yardımcı olamayacağım 🤓🤓
Purposeless Hazalperi Fisher-Price oyuncakları suya dayanıklı diye biliyorum ama yine bilen cevAp versin
Mom078 Hazalperi Pis köpekçik seni 😁 maalesef sadece Oyuncağı, hafif sabunlu suyla nemlendirilmiş temiz bir bezle silin. Oyuncağı suya batırmayın. • Bu oyuncağın, tüketici servisi kapsamında bir parçası yoktur. Oyuncağı parçalamayın. diyor firma
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Hazalperi Köpüklü bir bez ile sil iyice aksanlarına gelöeen kurusum kuruduktan sonra üzerine karbonat serp bir günde öyle beklesin sonrada çırp, süpürge minik ucuyşa çek. Peluşlar em güzel karbonat temizleer :)
birkediannesi Hazalperi güzelce genel temizlik ürünleri ile temizleyin ben de organik genel temizleyici var ben oyuncaklarını onunla silerim bezle defalarca kez hem lekeleri de çıkar sizde öyle deneyin bakalım lekeleri çıkmasa da temizliğinden emin olursunuz birde beyaz sirkeyle silin
BabyGroot Hazalperi köpükle besle bastıra bastıra sil canım yapacak başka bişey yok. Bu arada başlığa çok güldüm 😄
F-Betul Hazalperi Ben oyuncaklarını yıkatabilirsek yoluyorum yıkanmayacaksa biberon temizleyicisi ile güzelce silip duruluyorum içinize sinmezse en sonda sirkeli suyla silin sonra tekrar durulayın.