Mom0976 Merhabalar kanguru seçimi yönünden kararsız kaldım. SOLOMOM (her yöne) ve MAMADUS (her yöne) kullananlar yardımcı olur musunuz?
Aysnr0507 Mom0976 ben e bebekten baby plus discovery kanguru aldım çok çok çok memnunum saatlerce onunla gezebilirim ne omuz ağrısı ne bel ağrısı yapmıyor bebeğimde içinde çok rahat 6 aylığız bu arada
Melankoli Mom0976 bebek dışa dönük taşınınca ergonomisi bozuluyor. Ben Neko kullanıyorum, cok memnunum
Linosunannesi1 Ayyy vallaaa bende dünden beridir kararsız kaldım . Mamadus da indirim var solomom biraz daha pahalı diğerine göre 🙄
Mom0976 Linosunannesi1 evet ondan dolayı kararsız kaldım. Yani çok bir fark yoksa mamadus alacağım 100-150₺ fark var 🤯
Aysnr0507 Mom0976 anneye bakar pozisyon, öne bakar pozisyon ve sırtta taşıma pozisyon mümkün. Ama ben şimdiye kadar hep bana dönük kullandım
Melankoli Mom0976 babywearing eğitimcileri asla önermiyorlar dışa dönük taşımayı. İnstagram’da bebeğini giyenler klübünü takip edin
Mom0976 Gedik-20h ilk 3 Ay sling. 3 aydan 4 yaşa kadar kanguru diye biliyorum. Bazı kanguruların yenidoğan aparatı oluyor ilk 3 ay da kullanılıyor
haziranin25i Mom0976 solomom her yöne kullanıyorum kizim 40 i çıktıktan sonra taktım dolaştım hep aşırı rahat 🤗